Prebili bračni par ZBOG KROMPIRA: Batinaši haraju pijacom u Kraljevu i otimaju od poljoprivrednika

Nesrećne ljude je strah da ih prijave, jer su videli kako prolaze zemljoradnici koji traže svoje

  • 5

Grupa od četiri batinaša, odnosno nakupca, koji uzimaju robu od poljoprivrednika, brutalno je krajem septembra u Kraljevu na pijaci pretukla S. L. i njenog supruga G. L, jer su se usudili da pitaju kada će dobiti novac za preuzeti krompir.

Uhapšena dvojica žandarma zbog kafanske tuče

Nesrećnu ženu su udarili pesnicom u nos, dok je njen suprug G. L. završio u bolnici sa teškim telesnim povredama. Ta ista ekipa nakupaca je i početkom septembra nakratko završila iza rešetaka jer je pretukla ugostitelja i njegovog sina jer su tražili novac za popijeno piće.

Sumnja se da je osumnjičena ekipa, na čijem su čelu V. J. i njen sin I. J. dobro organizovana i da batinama i pretnjama ubeđuje poljoprivrednike kako im ne bi tražili novac za robu. Ekipu čine i N. Ž. i njegov brat.

Inače, pijačari napominju da oni nakon preuzimanja robe obaraju cene proizvoda i daju bukvalno prodaju budzašto. Napominju da ih je strah da ih prijave, jer su videli kako prolaze zemljoradnici koji traže svoje.

Foto: Promo

- V. J. je na pijaci u subotu srela S. L. i pitala kada će im isplatiti krompir koji su uzeli prošle godine - priča očevidac, koji je prisustvovao sceni.

- Vesna je nesrećnoj ženi odgovorila pitanjem da li želi da se kući vrati bez zuba, na šta se S. L. okrenula i otišla. Ne znajući za taj razgovor, malo kasnije je Vesni isto pitanje postavio i G. L, na šta je ona rekla da nema šta s njim da razgovara i rekla da će pozvati policiju. Ubrzo je došao još jedan, a za njim još tri nepoznata muškarca.

- Taj prvi je udario G. L, a zatim i njegovu suprugu, koja je došla kada je videla da je njen muž napadnut. Dok se žena previjala od bolova, ova četvorica su krvnički udarala G. L, sve do dolaska policije - priča očevidac.

Daljinac

(Telegraf.rs/Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kokica

    5. oktobar 2017 | 09:01

    Pod hitno uhapsiti bagru,oduzeti im imovinu i namiriti sve poljoprivrednike koje su ovi kriminalci prevarili,za primer svih ostalih

  • Malisa

    5. oktobar 2017 | 08:53

    Citam sve , sve do dolaska policije ali dalje nista ne pise sta je policija preduzela protiv njih dali ih uhapsila ili kao nije ih ni videla, da napomenem sa policijom saradjuju, drvo kradice nakupci preprodavci ma skoro svi oni koji rade neke nelegalne radnje pa cak i ubistva...

  • Srbenda

    5. oktobar 2017 | 09:32

    Tolka pijaca a ovi drugi sedeli i gledali,a zna se dok dodje policija minimum 15 min...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA