Zločin koji nikada nije dobio epilog: Miličin ubica će biti otkriven samo ako ponovi gnusni čin!

Ubica tinejdžerske iz Subotice već sedam godina izmiče pravdi

  • 15
Milica Barašin Foto: Privatna arhiva

Sedam godina prošlo je od stravičnog ubistva Milice Barašin, koju je krvnik 7. oktobra 2010. zaklao nasred ulice u Subotici, na samo 50 metara od njene kuće!

Fakulteti u Subotici poluprazni na početku akademske godine: Brucoša nema!

U Beču je ubijen Nebojša iz Subotice: Obožavao je Spartak i nije bio kavgadžija (FOTO)

Kako piše Informer, policija ima DNK ubice, ali se taj uzorak ne podudara ni sa jednom osobom iz baze podataka u MUP. Ostaje jedino mogućnost da krvnik ponovo počini neko krivično delo, pa će na osnovu poklapanja DNK tada otkriti i ko je zaklao nesrećnu Milicu.

Izvor iz istage objašnjava da se u bazi podataka MUP od pre nekoliko godina, arhiviraju svi DNK tragovi onih koji su počinili krivična dela.

- Međutim, DNK trag Miličinog ubice ne poklapa se ni sa jednim od njih. To znači ili da ubica u poslednjih nekoliko godina, od kada se ažurira ta arhiva, nije počinio nijedno krivično delo, ili je zločinac neko sa strane. Ako bude uhapšen zbog bilo kog drugog dela, njegov DNK će se poklopiti s onim koji se sad nalazi u bazi i odmah će biti okrivljen i za Miličino ubistvo - navodi sagovornik Informera.

Miličina majka Svetlana Simendić kaže da joj je novo rukovodstvo subotičke policije obećalo da će istraga krenuti ispočetka.

Foto: Profimedia/Alamy

- Ubica je presudio mojoj ćerki 7, oktobra, oko 21.15 u naselju Zorka. Muškarac sa kapuljačom ju je napao s leđa i nožem joj prerezao vrat. Zločinac do danas nije poznat, možda slobodno šeta gradom - priča očajna Svetlana.

Ona se i posle sedam godina nada da će krvnik biti priveden pravdi.

Milica se tog kobnog dana, prema majčinim rečima, našla na pogrešnom mestu u pogrešno vreme, a ubica je najverovatnije pratio pogrešnu osobu.

Podsetimo, Milici je prerezan vrat, a odsečen joj je i deo kažiprsta i srednjeg prsta. Dete se izgleda branilo od noža i ubice.

Daljinac

(Telegraf.rs / Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JA

    6. oktobar 2017 | 10:01

    Secam se ovog slucaja, jezivo. Cini mi se da joj je maltene odrubio glavu, i slusala je mp3 kad je nocu prolazila kroz sumnjivi kraj. Nema sanse da bih tada slusao muziku. I mislim da se u ovom slucaju prikriva neka krupna zverka.

  • Neko

    6. oktobar 2017 | 09:57

    Uzas pišite više nadam se da će naći ovu zver. Jedan život ovako surovo ugasiti zaslužuje najoštriju kaznu.

  • krsta

    6. oktobar 2017 | 14:42

    Ovo je isto jedno monstrumsko ubistvo,gde je jadna devojka PREKLANA''a novine nista ne pisu o istrazi....a o slucaju marjanovici bruji cela srbija . Najgore krvavi ubica seta medju ljude,i verovatno moze da ponovi slucaj....ali nadamo se da ce da bude uhapsen,posto takvi padaju i na druga krivicna dela...i dobije 40 godina robije,mada takve treba osuditi na smrt i da ceka kaznu u svakog dana i casa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA