Policija je zaustavila vozača radi rutinskog alko-testa: On je skočio sa sedišta, napao i vređao organe reda. Oni su pozvali pojačanje

Osumnjičeni se tereti da je prilikom kontrole saobraćaja odbio da policajcima da dokumenta na uvid i da se alkotestira

  • 7
Saobraćajna nesreća, policija, tramvaj Foto: Marko Jovanović

Zbog fizičkog i verbalnog napada na policajca, D.A. (54) iz Prokuplјa odrđena je mera policijskog zadržavanja do 48 sati, saopštila je Policijska uprava u Prokuplјu.

Uhapšeno 13 carinika u velikoj akciji policije! Sumnja se da su falsifikovanjem oštetili državu za više od dva miliona evra

Teška nesreća u Beogradu: Iz smrskanog automobila izvučena jedna povređena osoba (FOTO)

Kako se navodi osumnjičeni se tereti da je prilikom kontrole saobraćaja odbio da policajcima da dokumenta na uvid i da se alkotestira, kao i da je verbalno vređao policijske službenike i jednog fizički napao.

D. A. će u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu, biti sproveden osnovnom javnomtužiocu u Prokuplјu, a tereti se za krivično delo napad na službeno lice u vršenjuslužbene dužnosti.

Daljinac

(B.R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vidimo

    13. oktobar 2017 | 15:47

    Treba čuti i drugu stranu. Neće niko iz čista mira da se ponaša tako. Ima tu još nešto.

  • Рс-Бл

    13. oktobar 2017 | 14:26

    Бахати пијанац да је тако поступио у америци био би ликвидиран по кратком поступку, наша полиција је превише толерантна.

  • k957

    14. oktobar 2017 | 09:05

    100% ste u pravu Posto radim u medjunarodnoj špediciji često sam u drugim zemljama i mogu sa sigurnošću reći da je naša milicija jedna od najgorih ali sigurno je tako . Uporedjivao sam i stvarno je tako!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA