Sudbina male Jane i dalje neizvesna: Kome će pripasti devojčica koja više nema majku, a otac joj je u zatvoru?

Borba za ćerku ubijene pevačice i uhapšenog Zorana Marjanovića se nastavlja i još uvek je neizvesna

  • 17
Jelena Marjanović Krsmanović i Jana Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic, Telegraf

Teodora Krsmanović, sestra od strica ubijene pevačice Jelene Marjanović, još ranije je najavila da će se upustiti u borbu za starateljstvo nad malom Janom, jer joj je oduzet status oštećene strane u istrazi koja se vodi protiv Jeleninog muža Zorana Marjanovića, koji je uhapšen u vezi sa ubistvom supruge.

2 puta je odbila poligraf, ali u ponedeljak mora da progovori: Svekrva Jelene Marjanović izlazi pred sudiju

Još jedan detalj veštačenja: Krvavi trag obuće Jeleninog ubice otkriven na drugoj strani kanala

Teodora je posle neprijatnoti i šoka koje je doživela u ponedeljak od strane Zoranovih branilaca na ispitivanju, jer su pokušali da je omalovaže, kako tvrdi, i izvrgavali je ruglu, ona je odlučila da Janu izvuče iz kuće Marjanovića, jer smatra da detetu nije mesto u takvoj sredini.

- Iako je ranije bila odlučna da Janu ostavi kod Zorana, sada je promenila mišljenje. Uključila se u rasvetljavanje zločina kako bi saznala istinu o ubistvu sestre sa kojom je bila veoma bliska. Nakon svega što je doživela u tužilaštvu, Teodora razmišlja da li su Marjanovići uopšte sposobni da brinu o detetu - ispričao je izvor za Alo.

Predrag Savić, Teodorin pravni zastupnik, objasnio je da će zvanično zahtevati da se porodici Krsmanović dodeli privremeno starateljstvo nad Janom.

Printskin: TV Pink

Sa druge strane, Aleksandar Zarić, advokat iz tima branilaca Zorana Marjanovića, kaže da se starateljstvo nad Janom ne dovodi u pitanje.

- Mala Jana je poverena na čuvanje babi i dedi. Teodora ne bi ni mogla da bude staratelj, ima 19 godina, student je i nema posao - kako bi se starala o njoj* - ističe on.

Kako navodi ovaj list, Zorica Krsmanović, koja je trebalo da bude saslušana u ponedeljak, odbiće da svedoči o zločinu, ali su te informacije, za sada, nepotvrđene.

Daljinac

(Telegraf.rs / alo.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • EL...

    18. oktobar 2017 | 11:31

    Na očima socijalne službe i do sada su umirala deca , da li je dosadašnji broj mali ? Sklanjajte to jadno dete iz te kuće , jer i kod te buduće maćihe biće još gore ! Drago dete , nek te Dragi Bog čiuva i srećom i ljubavi obasija 🌈🌞🦄🌻

  • Sonjica

    18. oktobar 2017 | 09:42

    Sreco malena, prerano si osjetila sta znaci zivjeti bez najvece i nesebicne ljubavi koju samo mama pruza.Svaki put kad vidim vasu sliku placem, jer po meni dijete bez mame je siroce u pravom smislu.Zelim ti hrabrost i ljubav i srecu na zivotnom putu.

  • ruzaa

    18. oktobar 2017 | 10:24

    Socijalna sluzba pod hitno treba malu Janu sklonit iz te kuce zla !! Mislim da je dete u svakom pogledu ugrozeno u toj kuci sa takvim bolesnicima.......detetu ispiraju mozak , a u komentarima se vec oglasavaju pod imenom " devojcica " .....sto znaci da se koriste i tom metodom !!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA