Zoran otkrio zašto njegovi nisu voleli Jelenu: Kako štampa danas piše o slučaju Marjanović

Šta naslovne strane dnevnih novina donose novo o ubistvu pevačice Jelene Marjanović

  • 23

Mesec i po dana od hapšenja Zorana Marjanovića zbog ubistva pevačice Jelene Krsmanović Marjanović, u medijima se iz dan u dan spekuliše o raznim teorijama: na koji način je ubistvo izvršeno, ko je ubica, da li je imao/imala pomoćnike ili ne. Pominju se novi svedoci, dokazi, tajni snimci. Ni danas nije drugačije, pa slučaj Marjanović na naslovnim stranama dnevne štampe, uglavnom, zauzima najznačajniji deo.

Otkrivamo kada će Marjanovići morati da svedoče: Zoran može godine da provede u pritvoru, to zavisi samo od jedne stvari

Srpski telegraf danas piše o neobjavljenom svedočenju Zorana Marjanovića u policiji, koji je dao odmah nakon Jeleninog ubistva. Kako ovaj list navodi, Marjanović je tada otkrio da njegovi roditelji nisu želeli pevaljku za snajku i majku svojih unučića, kao i da su bili protiv toga da se on oženi Jecom.

Bave se i pitanjem zbog čega su Zorica i Vladimir bili protiv njihovog braka, kada je poslednji put video ubijenu suprugu, ko će ga spasti zatvora i ko štiti Marjanoviće.

Foto: Promo

Alo tvrdi da konačno ima razrešenje misterije Jeleninog ubistva. Kako pišu, jedna laž rešava ubistvo pevačice. Kako su u kritično vreme čak dve osobe, kuma i njena majka, uspele da dobiju Jelenu na telefon, a Zoran nije?

Foto: Promo

Naslovna strana Informera donosi informacije o krunskom dokazu u istrazi. Za ovaj list u policiji i tužilaštvu rečeno je da imaju čvrste dokaze da je Zoran Marjanović direktno umešan u ubistvo supruge, kao i da tužilac ima još 10 svedoka protiv njega.

Kako Informer piše, Zoran u pritvoru ostaje do marta, dok se ne saslušaju svi svedoci i završe sve veštačenja.

Foto: Promo

Večernje novosti saznaju da je policija privela na saslušanje izvesnog mladića iz Borče jer je kod njega pronađen mobilni telefon, za koji postoje indikacije da ga je povremeno koristila Jelena Marjanović.

Navodno, ovaj aparat je ona krišom upotrebljavala, bez znanja ostalih ukućana.

Foto: Promo

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA