Otac zver iz Novog Pazara silovao ćerku 4 godine, a član je grupe Pedofili stop!

Monstrum je na internetu inače gledao sledeće sadržaje: "šta radi devojka na času dok ostalimarljivo uče", "pogledajte šta rade brat i sestra misleći da ih niko ne gleda"

  • 17

E. T. (43) iz Novog Pazara, koji je uhapšen zbog sumnje da je četiri godine silovao svoju ćerku (15), aktivan je član grupe Pedofili stop na Fejsbuku i navodni veliki borac protiv zlostavljanja maloletnika.

Detalji horora u Novom Pazaru: Muškarac godinama zlostavljao ćerku, mlađe dete ga uhvatilo dok ju je silovao

Otac mostrum juče je saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Novom Pazaru i određen mu je pritvor do 30 dana. Njega je u subotu prijavila policiji njegova supruga i majka zlostavljane devojčice. Njoj se poverila mlađa ćerka, koja je videla zlostavljanje sestre, nakon čega je izbezumljena žena, zajedno sa ćerkama i sinom, prijavila manijaka.

E. T. je aktivni korisnik društvenih mreža, a da ironija bude veća, član je i grupa koje se bore protiv pedofilije.

- Policija je zaplenila računar osumnjičenog kako bi proverila da li je koristio internet u pedofilske svrhe. Imajući u vidu da je član Fejsbuk grupe Pedofili stop, na kojoj korisnici razmenjuju sadržaje o suzbijanju pedofilije, policija će proveriti da li je možda ovu grupu koristio da što bolje prikrije silovanje svog deteta.

Foto: Pixabay

Preciznije, čitajući o hapšenjima drugih, on se trudio da ne napravi istu grešku i tako bude razotkriven. Policija će proveriti i s kim je sve komunicirao putem inetrneta i društvenih mreža, zbog sumnje da mu ćerka nije bila jedina žrtva.

Na Fejsbuk stranici E. T. među video materijalima su brojni i oni s perverznom pornografskom sadržinom. Uhapšeni monstrumje inače Albanac, poreklom iz Prištine, a sa suprugom i troje dece, pre nekoliko godina, doselio se u Novi Pazar iz Nemačke.

Foto: Wikipedia/Jovanvb

Devojčica je prvi put silovana sa 11 godina u Nemačkoj, a potom je zlostavljana i u Srbiji. Dete je zbog psihičke rastrojenosti bilo na korak od samoubistva. E. T. je izneo svoju odbranu, ali su mu odgovori bili prilično šturi, a atmosfera u prostoriji u kojoj je saslušavanje obavljeno, veoma teška.

Otac zver je na internetu inače gledao sledeće sadržaje: "šta radi devojka na času dok ostali marljivo uče", "pogledajte šta rade brat i sestra misleći da ih niko ne gleda", "šta se desi kad muškarac i napaljena žena ostanu sami u liftu", "pogledajte šta rade majka i sin misleći da ih niko ne snima".

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Axel

    1. novembar 2017 | 05:26

    To otac? To na dozivotnu

  • Virtuelna

    1. novembar 2017 | 00:55

    Kako majka i supruga 4 godine ništa nije primjećivala...

  • RADMILA

    1. novembar 2017 | 06:19

    Zar majka deteta nije bila bliska sa detetom,a da je mogla da ne primeti,bože jedan pogled bi bio dovoljan da me uveri u takve činjenice! UŽAS!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA