Ukleto mesto na auto-putu za Niš: Voze najnormalnije, i kada dođu ovde, u sekundi slete s puta, niko ne zna zašto! (FOTO)

Na identičnom mestu dogodila se podjednako jeziva nesreća pre nekoliko meseci

  • 31

P.K. (48) vozač kamiona beogradske transportne firme "Unitrag Pižon" pravim čudom je preživeo tešku saobraćajnu nezgodu koja se dogodila u petak u 11.20 sati na autoputu Beograd – Niš kod sela Draževac. I to nije prva nesreća na ovoj deonici, tako da je meštani Draževca sa strahom zovu "ukleta tačka".

Jezive fotografije smrskanog šlepera iz Niša: Vozača izvlačili sat vremena, jedva ga spasli (FOTO)

Do poslednje nezgode je došlo kada je kamion koji se kretao iz pravca Niša, iz još neutvrđenih razloga sleteo s kolovoza, udario u podvožnjak a zatim se prevrnuo na bok. Od siline udarca kabina kamiona je potpuno uništena, a vozač je ostao priklješten pa je vatrogascima bilo potrebno više od st vremena da ga koristeći hidraulične makaze, izvuku i gomile zgužvanog metala.

Hitna pomoć je vozača prebacila u niški Klinički centar, a kako je saopštio direktor Urgentnog centra Miodrag Lazić on je ozbiljno povređen ali nije životno ugrožen. Prilikom udesa pacijent je zadobio prelom leve noge, veliku posekotinu na glavi ali nije vitalno ugrožen.

Foto: Telegraf

Na istom mestu 29. decembra prošle godine na potpuno isti način došlo je do udesa u kojem je stradalo četvoro migranata a veći broj je povređen.

Nikome nije jasno kako je moguće da se baš na tom delu puta toliko katastrofalne nesreće događaju. Kao da svi koji tuda pređu, proklizaju. Ostaje samo da apelujemo na sve koji prolaze ovom deonicom, mnogo paze, naročito u ovom delu putanje.

Daljinac

(D.R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kolotrag

    3. novembar 2017 | 23:06

    Ne treba nam niko da vrača ni da gleda u pasulj zašto se dešavaju nesreće na tom delu autoputa. Put je užasan. Veliki i duboki kolotrazi od teretnih vozila. Auto na 100km/h pliva na autoputu čas levo čas desno.Potrebna je samo dobra krivina pa da poleti. Putarine su preskupe a putevi u rangu Mongolije. Da bi čovek otišao iz Niša do Bg i nazad treba 1600din samo za putarinu.Avionska karta Niš-Štokholm je 2400din. Pa sad vi vidite koliko oni nama zavrću uši nizašta.

  • Pera Supergenije

    3. novembar 2017 | 22:03

    Na tom delu puta je jak bočni vetar, naročito u periodu jesen - zima. Jasno je obeleženo pre nadvožnjaka. Na slici se znak ne vidi. Jak udar vetra je naročito izražen posle prolaska ispod nadvožnjaka. Ja sam tu zamalo sleteo pre par godina, bez pomoći keltskih duhova.

  • Miladin

    3. novembar 2017 | 20:48

    Krivina u levo ulegnuce na desno To ima na vise mesta na putevima jel su coravi tako uradili.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA