≫ 

Ležao je pored golfa, Jasmina pored njega. Kad sam ga okrenuo, ugledao sam lokvu krvi, sav je bio umazan: Ispovest komšije iz Sopota (FOTO) (VIDEO)

Krvavi pir u kojoj je ubijena, odigrao se na pedesetak metara od njene kuće, u koju se doselila posle razvoda

  • 0

Beživotna tela Dragana Nikolića (51) i Jasmine Jovanović (53) iz Sopota pronašao je komšija. Čuo je dva pucnja, psi su lajali, pa je izašao napolje. Prepoznao je Draganov crveni "golf" i potrčao da mu pomogne, jer je mislio da ga je izdalo srce. Kada ga je okrenuo, shvatio je da je mrtav. Lice mu je bilo u krvi. Nekoliko metara niže, u jarku, bilo je Jasminino beživotno telo, pišu "Novosti".

Jedna rečenica je naslućivala tragediju u Sopotu: Dođi u Stojnik po auto, meni više neće trebati - rekao je Dragan bratu, pa pucao u ženu i sebe (FOTO) (VIDEO)

Ubistvo i samoubistvo kod Sopota: Muškarac i žena upucani u glavu pored automobila

Komšija je odmah pozvao policiju. Ovo je ispričao Živomir Milić iz sela Stojnik kod Sopota, prepričavajući kako je njegov komšija u ponedeljak uveče pronašao beživotna tela Dragana Nikolića (51) i Jasmine Jovanović (53).

Prema prvim rezultatima istrage, Dragan je oko 18 časova pucao u Jasminu, a potom sebi presudio. Njih dvoje su navodno bili dve godine u vanbračnoj zajednici, iako je Dragan u Ralji imao ženu i dvoje dece.

Krvavi pir se odigrao na pedesetak metara od Jasminine kuće, u koju se ona doselila posle razvoda. Tu je živela sama, a otac, majka i brat su joj živeli u Beogradu.

Novinari su zatekli razbijena drvena vrata i upaljenu sijalicu u Jasmininom domu.

Foto: Telegraf

- Verovatno Jasmina nije htela ni da pusti Dragana u kuću, pa je u naletu besa on razbio vrata, izvukao je napolje i uvukao u "golf". Mada, ja ga ne znam kao takvog, nikad nije bio agresivan. Video sam Jasminu ujutru tog dana, nosila je punu torbu stvari na pranje kod komšinice, jer ona nije imala mašinu za veš.

- Znam je otkako se rodila, s njenim roditeljima sam se svakog dana družio dok se nisu preselili u Beograd. Volela je da popije, bila je preke naravi, drska i ratoborna, ali uvek je pomagala po selu - priča Živomir.

Sagovornik "Novosti" kaže da mu Jasmina nije mnogo pričala o privatnom životu, samo jednom mu se požalila jer njen sin iz prvog braka neće da kontaktira s njom. Dragan je redovno dolazio kod njega, preko nekoliko dana su pekli rakiju i ništa nije slutilo na zlo.

Foto-ilustracija: pixabay.com

- Ne mogu da verujem šta se desilo. Mnogo mi je žao. Za Dragana niko nikad nije čuo ružnu reč, voleo je da se druži, šali. Ne ide mi u glavu da je mogao da ubije sebe i nju - priča Živomir.

Dragan je u selu važio za uglednog čoveka, lovca. Komšije kažu da nije bio prek, nikad nije napravio nijedan prekršaj niti je u životu imao posla sa policijom.

- Čuli smo da je on ušao u velike dugove, da nije znao kako da ih vrati. Kad mu je propao posao sa kafanom, počeo je da gaji piliće, ali od toga nije zarađivao dovoljno. Jasmina je želela da ide u Nemačku da zaradi koji dinar, međutim, to nikad nije uradila - nastavlja Živomir.

Navodno, Jasmina je bila mnogo ljubomorna, branila je Draganu da pozdravlja žene, komšinice, pa čak i devojčice. Uvek je zbog toga, priča se, vikala na njega.

Pogledajte video: 

Daljinac

(Telegraf.rs/Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA