≫ 

Novi snimak vršnjačkog nasilja u Aranđelovcu: Šutirali i šamarali druga, pa ga naterali da im ljubi ruke!

Udarali su ga rukama i nogama, šutirali po glavi, u stomak, po celom telu...

  • 83

Novo vršnjačko nasilje u Aranđelovcu!

Ovo je razlog zbog kog je pretučena učenica u Aranđelovcu: Optužena da je kačila gole slike drugarica, evo šta njen otac kaže na to! (VIDEO)

Samo dan nakon što je u javnost isplivao snimak nasilja u Tehničkoj školi "Mileta Nikolić" u Aranđelovcu gde su učenici pretukli ulenicu B. N. (15), iz ovog grada je danas stigao još jedan snimak nasilja u školi.

Na snimku koji je nastao u Ekonomsko-ugostiteljskoj školi "Slobodan Minić", koja se nalazi odmah do Tehničke, vidi se kako dvojica učenika brutalno tuku trećeg.

Na učeniku se prvo iživljavao jedan od dvojice učenika, zatim je nastavio da da zlostavlja drugi, pa se opet vratio prvi. Udarali su ga rukama i nogama, šutirali po glavi, u stomak, po celom telu...

Nakon maltertiranja, koje na snimku traje više minuta, učenici su od vršnjaka kojeg su zlostavljali, tražili da im poljubi ruke.

Pogledajte snimak novog vršnjačkog nasilja u Aranđelovcu:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno

    8. novembar 2017 | 22:09

    Molim Telegraf da pokrene akciju da se počinioci najstrože kazne i da se objave njihova imena i imena njihovih roditelja,hvala.

  • Alex

    8. novembar 2017 | 21:47

    Dajte taj mali osos kod mene na prevaspitavanje!!! Dal treba jos neko samoubistvo deteta da se drustvo osvesti i reaguje???

  • Bilja

    8. novembar 2017 | 22:08

    Drzavo budi se,budi.Pustaj zakon is sutra.Zasto cekas ,2020-tu?Koliko jos zivota ce otici poput Aleksinog?Hoce li ovaj decak bi ti sledeci koji ce se zbog nasilnika ubiti ili ona devojcica?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA