≫ 

Snimak spektakularnog hapšenja za ubistvo Škrbića: Specijalci uperili puške u vrata stana u Novom Sadu, optuženi nije imao kud (VIDEO)

M. B. je prevezen u Okružni zatvor u Novom Sadu radi izdržavanja kazne zatvora

  • 12

Ministarstvo unutrašnjih poslova objavilo je snimak spektakularnog hapšenja M. B. (46), koji je 2014. godine optužen za ubistvo Vojislava Škrbića, pa poslednje 3 godine bio u bekstvu. M. B. je uhapšen po poternici Višeg suda u Novom Sadu, koji ga je u odsustvu osudio na višegodišnju zatvorsku kaznu, saopštio je MUP. On je sproveden u Okružni zatvor u Novom Sadu radi izdržavanja kazne zatvora.

Za ovo krivično delo osuđen je i D. B. (28) sa područja Vrbasa, uhapšen u junu 2014. godine.

Uhapšen optuženi za ubistvo Škrbića: Likvidirao je glavnog novosadskog narko bosa, pa 3 godine bio u bekstvu

Škrbić je imao ozbiljan kriminalni dosije. Bio je osuđen na 11 godina zbog naručivanja ubistva, a kasnije i za pokušaj ubistva.

Foto: Facebook/Vojislav Skrbic

U Beloj knjizi MUP Srbije svojevremeno je bio pominjan kao član nekoliko organizovanih kriminalnih grupa i jedan od glavnih distributera heroina u Novom Sadu

Poslednjih desetak godina više puta je bio na meti "konkurenata". U julu 2002. godine teško je ranjen u grudi ispred kluba "Zam" u Novom Sadu. Potom su usledili napadi u rodnom Kaću, a preživeo je i sačekušu ispred stana.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • hehe

    9. novembar 2017 | 14:20

    Kakav spektakl usli u stan i izveli ga. Lik zivi normalno u novom sadu 3.5 godine nakon ubistva i sad odjdenom ga kao spektakularnom akcijom hapse, nasli ga. Pa mogli su pitati ljude po kaficima i rekli bi im gdje je doticni. Kakva banana drzava.

  • Bb

    9. novembar 2017 | 14:06

    Veci spektakl u zivotu nisam video

  • Zo

    9. novembar 2017 | 14:51

    Smesno i zalosno istovremeno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA