Srbi u Španiji "valjali" marihuanu po luksuznim vilama: Sada je "pala" cela banda

Banda iznajmila dve skupocene kuće, u kojima je otkriveno 500 biljaka marihuane

  • 7

Petorica Srba uhapšena su u okolini Barselone zbog šverca narkotika. Kako se navodi, akcija policijske jedinice zadužene za sprečavanje trgovine narkoticima izvedena je protekle srede i četvrtka.

Incident obavijen misterijom u splitskom zatvoru: Svi pričaju o robijašu koji se predozirao drogom koju je uneo u TAMPONU?!

Srpskim državljanima određen je pritvor, u koji su sprovedeni u subotu.

- Muškarci koji su trgovali drogom stari su između 26 i 48 godina. Uhapšeni su kad je u sredu pre podne specijalna policijska jedinica upala u luksuznu vilu u Vilafortuni, gde je pronađena oprema za uzgoj marihuane. Međutim, istraga je pokazala da postoji još jedna kuća koja se koristi - prenose španski mediji.

U prostoriju s drogom moglo se ući samo unutrašnjim stepenicama, a španska policija saopštila je da su luksuzni objekti koje su naši državljani iznajmili plaćeni 15.000 evra.

- U Kambrilisu je provaljeno u drugi objekat. Interesantno je da su Srbi koristili veoma sofisticirane sisteme za neutralisanje mirisa biljke i specijalno osvetljenje za brži rast u obe vile - izjavio je visoki policijski zvaničnik, prenosi "Kurir".

Kako su objasnili, policija je zaplenila oko 500 biljaka marihuane.

- Pored toga, otkriveno je i 27 kilograma pupoljaka ove biljke koji su bili spremni za transport i prodaju. Veruje se da je droga bila namenjena stranom tržištu i da su je Srbi prodavali izvan Španije - objasnio je izvor stranih medija.

Inače, četvorica članova grupe uhapšena su u sredu, a u četvrtak je priveden peti član bande.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Delija

    20. novembar 2017 | 19:57

    U pitanju su najobicnije biljke. Da nije Bejera iz nemacke ova biljka nikada nebi bila ilegalna. Procitajte ko stoji iza Ilegalizacije "marihuane" sve u interesu farmaceutskih kuca kojima je ova biljka smetala od samog pocetka. Nikada niste videli "naduvanog" da pravi probleme upada u tuce nepustuje zakon (za razliku od alkohola). Takodje neubija celije u mozgu (za razliku od alkohola) nije depresiv, leci milion stvari u organizmu...i vi svi protiv nje...evo vam bensendini oni su mnogo bolji !!!

  • Toreador

    20. novembar 2017 | 14:09

    Ima li ko iz Subotice da je pao?

  • Bob

    20. novembar 2017 | 14:55

    I za Spansku policiju bravo samo cistite i normalni ljudi ce vam biti zahvalni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA