Zoran Ković ubio komšiju, a onda je dok se rvao sa ženom, sam sebe upucao u stomak (FOTO)

Nakon što je hicem iz pištolja ubio komšiju, Jović je njegovo telo smestio u auto i bacio ga na deponiju, nedaleko od sela Srpce

  • 1

Nakon što je, u noći između 21. i 22. novembra ubio svog komšiju Dejana Jovanovića (46), iz kučevskog sela Mrčkovac, Zoran Jović (41), iz Miljevića, sam sebi je, dok se rvao sa ženom Lidijom M. iz Kučeva ispalio hitac u stomak, pokazala je istraga.

Horor kod Žabara postaje sve jeziviji: Sumnja se da je Hristinu iskasapio komšija

Jović je Jovanovića ubio nakon što je ovaj odbio da ga vozi u Kučevo, da bi se Zoran potom obračunao sa Lidijom M. Nakon što je hicem iz pištolja ubio komšiju, Jović je njegovo telo smestio u auto i bacio ga na deponiju, nedaleko od sela Srpce.

Posle toga, otišao je u Kučevo, kod Lidije M. Došlo je do borbe između njih dvoje u toku koje je, parafinskom rukavicom, ustanovljeno, da je Jović sam sebi ispalio hitac u stomak.

Od zadobijenih povreda, lekari su jedva uspeli da spasu Jovića. Kako se ispostavilo, on je pištolj, kojim je ubio Jovanovića, nekoliko dana pre zločina, ukrao iz kuće svog komšije iz Miljevića.

Daljinac

(R.R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA