U kazinu u Novom Pazaru nožem izboden mladić: Lekari mu se bore za život

Napadaču je određen pritvor do 48 sati

  • 4

Pripadnici policije u Novom Pazaru uhapsili su i uz odobrenje nadležnog tužioca doneli rešenje o zadržavanju do 48 časova Ć. B. (22) iz Novog Pazara, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju, saopšteno je iz MUP-a.

Devojka izbodena nožem, izvađena joj slezina, a sve zbog jakne. Horor nadomak policijske stanice u Batajnici

Osumnjičeni se tereti da je u noći između petka i subote oko 00.25 časova, u jednom kazinu u Novom Pazaru, fizički nasrnuo i nožem napao mladića, nanevši mu povrede opasne po život, zbog kojih je mladić zbrinut u bolnici u Novom Pazaru.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    2. decembar 2017 | 19:27

    U Novom pazaru svako vece strada od noza po jedan covek u proseku oni tako vole to im je zivot,ali o tome se ne pise uvek ili gotivo nikad osim po nekada ovako.

  • čarls bronson

    2. decembar 2017 | 19:36

    On je i dobro prošao . Isu Lera je Arkanovo obezbeđenje , iz kazina u Beograđanci , izvelo na svež vazduh , kada je tražio da mu isplate veliki dobitak , i više ga niko nikad nije video . Možda je skočio u Savu ili Dunav u betonskim čizmama ? Ko će to znati , izuzev tih redara .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA