Novi detalji kafanskog obračuna u Sremskoj Mitrovici: Moto-banda terorisala zatvorskog čuvara, odsekli mu i uvo?

Stražaru M.M. potpuno je odsečeno uvo u dubinu, unakaženo mu je lice i zadobio je teške povrede grudnog koša i ruku, dok je policajcu V.N. zasečeno jedno uvo, a lice unakaženo srčom od flaše - kaže izvor

  • 9

U pucnjavi u mitrovačkom kafiću "Carska palata" u noći između nedelje i ponedeljka teško su povređeni policajac V.N. i M.M., stražar Kazneno-popravnog zavodaSremskoj M itrovici, dok su pevačice "Šarmeri benda" dobile površinske rane od rikošeta. Policajcu i stražaru unakažena su lica, a stražar je ostao i bez uha, dok je pevačice metak pogodio u noge.

Uhapšen muškarac posle pucnjave u Sremskoj Mitrovici: Napao policajca, čuvara zatvora i pevačicu

Vatrenom obračunu u kafiću u centru grada koji se nalazi u okviru Vizitorskog centra Carske palate Sirmijuma prethodila je žustra svađa oko jedan sat posle ponoći između policajaca koji nije bio na dužnosti i gostiju kafića.

Opsadno stanje u Sremskoj Mitrovici zbog rata kafedžija: Haos počeo u kafani gde je i pevačica ranjena u glavu

Sukob se, prema rečima očevidaca, vrlo brzo pretvorio u tuču u kojoj jsu korišćene flaše i noževi, da bi potom došlo i do revolveraškog obračuna.

- Stražaru M.M. potpuno je odsečeno uvo u dubinu, unakaženo mu je lice i zadobio je teške povrede grudnog koša i ruku, dok je policajcu V.N. zasečeno jedno uvo, a lice unakaženo srčom od flaše - kaže izvor Srpskog telegrafa iz istrage.

Foto: Profimedia/Alamy

Dvojica povređenih muškaraca operisani su juče na odeljenju hirurgije i nalaze se van životne opasnosti, saznajemo od dežurnih lekara na odeljenju intenzivne nege Opšte bolnice u Sremskoj Mitrovici. Devojkama koje su te večeri nastupale u kafiću zbog lakših povreda nogu od metaka u rikošetu ukazana je odmah medicinska pomoć i puštene su kući, saopštila je mitrovačka bolnica.

Kako Srpski telegraf nezvanično saznaje, na licu mesta policija je pronašla dve čaure koje su ispaljene iz različitih pištolja, a uhapšen je jedan od dvojice revolveraša.

Foto - Ilustracija: Pixabay, Tanjug/Edib Tahirović

- Juče i prekjuče u centru grada i na eriferiji sprovedena je opsežna akcija Žandarmerije i specijalnih jedinica iz Beograda za akterima ove pucnjave. Jedan je u međuvremenu priveden, a drugi muškarac koji je pucao se još nalazi u bekstvu - dodaje sagovornik ovog lista.

Kako se nagađa, napaači su članovi ozloglašene moto-bande Bandidodsi.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mams

    13. decembar 2017 | 09:18

    o kakvim Banditosima vi pričate? lokalni mafijaši su u pitanju, a i policajac nije tu bio slucajno, msm iste su fele

  • Igi

    13. decembar 2017 | 08:18

    Banditosi!!!. Jbt. naucite da pisete.

  • gile

    13. decembar 2017 | 09:05

    ti motoristi su huligani i bezmozgovici treba ih zabraniti zatvoriti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA