≫ 

(UZNEMIRUJUĆA FOTOGRAFIJA) Jezive povrede brutalno pretučenog policajaca iz Sremske Mitrovice

Njegovo ušiveno lice, podlivi i brojne masnice pokazuju svu brutalnost vatrenog obračuna, kome su prethodile žustra svađa i masovna tuča u noći između nedelje i ponedeljka

  • 4

Fotografije policajca V.N. unakaženog u masovnoj tuči i pucnjavi koja se odigrala u kafiću "Carska palata" u  Sremskoj Mitrovici u noći između nedelje i ponedeljka, kada su povređeni i njegov prijatelj, zatvorski čuvar M.M., kao i dve devojke od ipaljenih metaka u rikošetu, opravdano su uznemirile javnost.

Novi detalji kafanskog obračuna u Sremskoj Mitrovici: Moto-banda terorisala zatvorskog čuvara, odsekli mu i uvo?

Njegovo ušiveno lice, podlivi i brojne masnice pokazuju svu brutalnost vatrenog obračuna, kome je prethodila žustra svađa oko jedan sat posle ponoći.

Opsadno stanje u Sremskoj Mitrovici zbog rata kafedžija: Haos počeo u kafani gde je i pevačica ranjena u glavu

Policajac koji nije bio na dužnosti i gosti kafića sukobili su se verbalno, da bi sve preraslo u u tuču u kojoj su korišćene flaše i noževi, a potom i dva pištolja.

Uhapšen muškarac posle pucnjave u Sremskoj Mitrovici: Napao policajca, čuvara zatvora i pevačicu

Stražaru M.M. potpuno je odsečeno uvo u dubinu, unakaženo mu je lice i zadobio je teške povrede grudnog koša i ruku, dok je policajcu V.N. zasečeno jedno uvo, a lice unakaženo srčom od flaše - ispričali su svedoci.

Dvojica povređenih muškaraca operisani su 12. decembra na odeljenju hirurgije i nalaze se van životne opasnosti, rekli su dežurni lekari na odeljenju intenzivne nege Opšte bolnice u Sremskoj Mitrovici.

Devojke, od kojih je jedna pevačica benda koji je te noći nastupao, sa površinskim ranama puštene su na kućno lečenje.

Kako su laklni mediji objavili,  glavni osumnjičeni  za ovaj krvavi pir je jedan od braće iz Laćarka, više puta osuđivan i poznat policiji zbog različitih krivičnih dela.

Zbog ovog incidenta, koji se zvanično tretira kao teško ubistvo u pokušaju jedno lice M.V. lišeno je slobode i nakon saslušanja mu je određen pritvor.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dzoni

    16. decembar 2017 | 12:28

    Vozilo Interventne u Nisu uletelo u lokal (to je jednosmerna ulica koja ima dve trake), poginuo policajac koji je BMW-om udario u autobus LASTA, unakazen policajac u kaficu koji nije bio na duznosti ali je bio ucesnik u svadji i tuci pa cak i pucnjavi??? Uradite nesto sa tim policajcima aman jer ako su oni DRZAVA sta mi jadni koji treba da sledimo primer drzavnih organa da radimoi?!

  • Srboljub

    16. decembar 2017 | 15:02

    Kriminalci poznati državnim organima????

  • Vuki

    16. decembar 2017 | 06:24

    Zrtve, tranzicije..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA