≫ 

Ispovest pretučenog gimnazijalca iz Niša: Mogli su da me ubiju u školi! (FOTO) (VIDEO)

P.R. (17) ističe da sa napadačima nije bio u sukobu, da ih je poznavao površno, te da je jedini motiv što su ga brutalno prebili to što im je zamerio upad na nastavu

  • 17

- Čim sam ih video na vratima i primetio da me traže pogledom znao sam šta mi se sprema. Ustao sam i krenuo ka njima, prvi udarac letvom sam blokirao, ali me je drugi momak udario s leđa u glavu. Iako povređen rvao sam se s njima jer sam znao da su na sve spremni – kaže sedamnaestogodišnji P.R. učenik gimnazije “9. maj” koga su u četvrtak na času pretukla dvojica huligana.

Snimak masovne tuče u Nišu: Đaci uleteli sa letvama, mučki prebili dečaka, školske kamere sve zabeležile (VIDEO)

On ističe da sa napadačima nije bio u sukobu, da ih je poznavao površno, te da je jedini motiv što su ga brutalno prebili to što im je zamerio upad na nastavu.

Detalji masovne tuče u srednjoj u Nišu: Dečaka tukli motkom po glavi, nastavnik sprečio tragediju (FOTO IZ UČIONICE)

Foto: Čitalac Telegrafa

- Ušli su na peti čas u kabinet hemije i tražili nekog svog druga. Profesor ih je zamolio da ga ne prekidaju, ali su ga oni ignorisali pa sam im i ja rekao da izađu napolje. Oni su mi uzvratili rečima "Slomićemo ti p....", i izašli. Posle dvadesetak minuta video sam ih na vratima sa letvama u rukama – opisuje napad P.R.

Foto: Čitalac Telegrafa

Momku su u pomoć prvi priskočili školski drugova pa i njegova devojka, ali se huligani nisu libili da i nju obaspu udarcima.

- Šutirali su i moju devojku koja je pokušavala da ih odvoji od mene. Opirali su se i kada se umešao nastavnik, domar i jedan roditelj koji su pokušavali da zaustave tuču. Sve je to trajalo nekoliko minuta, ali je bilo strašno. Završilo se sa dve kopče na mojoj glavi i ogrebotinama, ali da se nisam odbranio, bio bi haos – zaključuje svoje svedočenje žrtva nasilja u Gimnaziji "9. maj".

Video pogledajte ovde:

Daljinac

(D.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zabrinuti roditelj

    15. decembar 2017 | 22:44

    Ovo su strasne i nemile slike. Za ovo mora neko da odgovara. Mozda bi bilo dobro objaviti koji su to momci koji tako krvnicki i bez imalo straha ulaze u gimnaziju naoruzani motkama. Ko ih je tako naucio?!! Da li imaju porodice?! Hoce li i porodica biti odgovorna za ono sto rade njihova deca. Ko su ti ljudi i cime se bave?? Obezbedite nam decu! Zastitite profesore jer su nemocni!

  • Isprani mozgovi

    15. decembar 2017 | 22:43

    Rijaliti se sa nacionalnih frenkvencija proširio po školama. Nije ni čudo kad mediji bombarduju svaki dan sa tučama i urlanjem i psovkama iz tih ogavnih programa.

  • S. M.

    15. decembar 2017 | 22:52

    Da li ce drzava spreciti ovo po skolama? Mora to uraditi odmah.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA