≫ 

Detalji pogibije policajca u Nišu: BMW-om udario u autobus, okrenuo se na putu, pa na njega naleteo otac drugim kolima (FOTO)

Do nesreće je došlo kada je vozilo "BMW" kojim je upravljao Marko, udarilo levom stranom u autobus beogradskog prevozničkog preduzeća “Lasta” da bi se od siline udarca okrenulo u suprotnom pravcu

  • 61

Marko Zlatanović (28) Policijski službenik PU Niš je poginuo u saobraćajnoj nezgodi koja se sinoć dogodila u blizini Kuršumlije, dok je njegov otac Dragan, teško povređen.

Policajac se kolima zakucao u Lastin autobus kod Kuršumlije i poginuo na licu mesta: Njegov otac teško povređen

Kako saznajemo, do nesreće je došlo kada je vozilo "BMW" kojim je upravljao Marko, udarilo levom stranom u autobus beogradskog prevozničkog preduzeća “Lasta” da bi se od siline udarca okrenulo u suprotnom pravcu.

Foto: Facebook/Marko Zlatanovic

U tom trenutku naišao je Markov otac koji se kretao vozilom iza sina, i udario u "BMW". Nesrećni mladić je preminuo na licu mesta dok je njegov otac sa teškim telesnim povredama zbrinut u niškom Kliničkom centru.

Marko je radio u odeljenju za krađe vozila, dok je njegov otac do prošle godine, kada je otišao u penziju, pripadao interventnim jedinicama.

Foto: Facebook/Marko Zlatanovic

Njihove kolege kažu da je Marko bio sjajan policijski službenik ali i divan mladić.

- Njegov otac je dočekao penziju u niškoj Policijskoj upravi kao jedan od najboljih službenika, a Marko je nastavio očevim stopama. Strašno nas je pogodila njegova smrt, bio je na početku obećavajuće karijere. Nedavno se oženio, skućio se, kupio stan a u maju je dobio ćerkicu. Velika je to tuga i za njegovu porodicu i za sve nas – kazao je jedan saradnik poginulog policajca.

Daljinac

(Dragana Kocić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Smarac

    16. decembar 2017 | 12:47

    Karma je cudo.... Ne prihvatz realnost gde covek sa 45000din plate vozi BMW....

  • Bastion

    16. decembar 2017 | 13:15

    To je srbija otac radio u policiji i sin isto, kao da im je dedovina

  • Neki

    16. decembar 2017 | 12:41

    Saučešće familiji i neka mu je laka crna zemlja..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA