≫ 

Novi detalji ubistva u "Nani": Savković izgubio glavu zbog Hrvatica, kamere snimile ko je pucao na njega

Navodno je te noći u klubu bilo dosta Hrvatica koje su turistički došle u Beograd, a sukob je izbio oko njihove naklonosti

  • 5

Policija je uhapsila četvoricu pripadnika obezbeđenja kluba "Nana" na Senjaku, dok se za dvojicom još traga zbog sumnje da su učestvovali u masovnoj tuči u nedelju kada je ubijen Aleksandar Savković (27), a Adija Iseinović (29) teško ranjen pišu Novosti.

Ubistvo u "Nani" po ugledu na "loša stara vremena": Likvidacijom čuvenog Lakija u istom klubu promenjena je istorija srpskog kriminala

Navodno je te noći u klubu bilo dosta Hrvatica koje su turistički došle u Beograd, a sukob je izbio oko njihove naklonosti.

Pripadnici obezbeđenja privedeni su na infomativni razgovor, a sumnja se da je neko od njih pucao kada je usmrćen Savković. Sukob u klubu Nana nastavljen je i preksinoć bacanjem Molotovljevog koktela. Pretpostavlja se da je ovaj napad osveta za Savkovićevu smrt i da je to bio "poslednji pozdrav" njegovih prijatelja.

Pored banalne svađe oko devojaka postoje indicije da su napadači i žrtve bili u sukobu oko droge i poslova obezbeđenja. Savković je pripadao navijačkoj grupi "Junajtid fors" fudbalskog kluba Rad, ali je bio blizak a određenim vođama "grobara". Od njega su se juče putem društvenih mreža opraštali i jedni i drugi.

Foto-ilustracija: Marko Jovanović, pixabay.com

Navode da je bio "duša od čoveka, ali i izuzetno prek kada popije". Tada je kako kažu, bio svadljiv i spreman da se potuče zbog sitnice.

- Savković je izvesno vreme bio u svađi sa momcima koji obezbeđuju Nanu, a sada je kap prelila čašu. Svađa je počela od separea, da bi završila u krvi na ulici - navodi dobro obavešteni izvor.

Ubijeni i ranjeni imaju podebele policijske dosijee. U poslednje vreme nisu bili u sukobu sa zakonom. U ovo m trenutku policija je donekle uspela da identifikuje pucače. Proverava se ko je taj koji je oko 5.30 pucajući iz pištolja ubio jednog, a ranio drugog momka.

Obojica su u tom trenutku davala znake života, ali je Savković po prijemu u Urgentni izdahnuo.

Za Savkovićevo ime se vezuje ubistvo u pokušaju, nasilničko ponašanje, razbojništva i narkotici. I ranjeni Iseinović je poznat zbog nasilničkog ponašanja i droge. Navodno, većinu ovih krivičnih dela počinili su kao maloletnici.

Inače, Savković je ubijen u istom lokalu kao bokser Andrija Lakonić Laki 27 godina ranije. A 2013. ispred ovog kluba dogoio se incident. Državljanin Crne gore Mirko M. teško je ranjen posle tuče. On je u Nanu došao sa prijateljem, a onda su se sukobili sa jednom grupom mladića.

Pošto je svađa bila sve bučnija, obezbeđenje ih je izbacilo napolje, gde su nastavili da se tuku. Mirko je u jednom trenutku ranjen u leđa, a jedan od metaka mu je završio u kičmi.

I naredne godine dogodila se pucnjava ispred ovog lokala, tada su ranjena trojica momaka, žža hici su stigli od nepoznate osobe sa motora.

Daljinac

(Telegraf.rs/Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • .

    19. decembar 2017 | 09:10

    Mladost ugasena...Saucesce porodici,i simpatizerima Rada...

  • PRINCIP

    19. decembar 2017 | 09:30

    Isto obezbedjenje koje je uhapseno posle incidenta sa kolonom predsednika Vucica...Umesto da su svi ucesnici ovog tragicnog dogadjaja u zatvoru,svi su na slobodi pa ne treba da cudi kad dodje do ovakvih stvari...

  • VOTA

    19. decembar 2017 | 10:26

    Iz koje su PU clanovi obezbedjenja koji su pucali I da li je pucano iz sluzbenog oruzja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA