≫ 

Momci iz "bentlija", koji je udario u Vučićev automobil, umešani u ubistvo u "Nani"?

Koja je veza ovog slučaja i onog pored kluba "Nana"?

  • 7

Dvojica od četvorice uhapšenih zbog ubistva Aleksandra Savkovića u noćnom klubu "Nana" bili su i u "bentliju" koji je udario u automobil predsednika Aleksandra Vučića u septembru na Topčiderskoj zvezdi.

Hapšenje zbog ubistva u "Nani": Pali glavni osumnjičeni za likvidaciju

Miloš Tančev (22) i Stevan Dukić (22) sada se sumnjiče za teško ubistvo u saizvršilaštvu.

Od slučaja "bentli" poznato je da pored kluba "Nana" obezbeđuju i prestoničke splavove "River" i "Blejvoč".

Krivičnom prijavom koja je tada podneta protiv vozača i dvojice saputnika u "bentliju", njima se na teret stavlja najteži oblik krivičnog dela - ugrožavanje sigurnosti predsednika Republike. Prema Krivičnom zakoniku Srbije, za ugrožavanje bezbednosti lica pod pratnjom zaprećena je kazna od jedne do osam godina zatvora.

Foto: Pixabay, Marko Todorović

Pritvor im je ukinut 24. septembra jer su ispitani predloženi svedoci zbog kojih im je pritvor bio određen. Dva meseca branili su se sa slobode.

Inače, trojka koja se nalazila u "bentliju" odranije je poznata policiji zbog izvršenja krivičnih dela, mahom zbog nasilničkog ponašanja, učestvovanja u tuči i dilovanju narkotika.

Njih dvojica su danas uhapšeni zajedno sa Nedeljkom Grbovićem, koji je glavni osumnjičeni za ubistvo Savkovića i Stefanom Šapurićem, koji se takođe tereti za saučesništvo u ubistvu.

Svi osumnjičeni su privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Određeno im je zadržavanje do 48 časova.

Dodatak vesti od 13. 12. 2021. godine:

Viši sud u Beogradu je u parnici tužioca Stevana Dukića iz Beograda, protiv tuženih Internet Group iz Beograda, Aleksandra Jovanovića iz Beograda i Stefana Miloševića iz Beograda, radi naknade štete, nakon održane usmene i javne glavne rasprave zaključene 15. 06. 2021. godine doneo je presudu

I Delimično se usvaja tužbeni zahtev, pa se obavezuju tuženi Internet Group doo i Aleksandar Jovanović da tužiocu Stevanu Dukiću iz Beograda na ime naknade nematerijalne štete za pretrpljene duševne bolove zbog povrede časti i ugleda solidarno isplate iznos od 50.000 dinara, sa zakonskom zateznom kamatom počev od dana 15. 06. 2021. godine, pa do isplate, u roku od 15 dana od dana dostavljanja prepisa presude pod pretnjom izvršenja.

II Odbija se tužbeni zahtev preko iznosa iz stava prvog izreke presude od 50.000 dinara, do traženog iznosa od 300.000 dinara, a za iznos od još 250.000 dinara za pretrpljene duševne bolove zbog povrede časti i ugleda.

III Nalaže se tuženom Stefanu Miloševiću iz Beograda, odgovornom uredniku elektronskog izdanja internet portala TELEGRAF da o svom trošku objavi pravosnažnu presudu, i to uvod i izreku iste, bez komentara i odlaganja, a najkasnije u drugom narednom elektronskom izdanju internet portala Telegraf, od dana kada je presuda postala pravosnažna.

IV Obavezuju se tuženi da tužiocu soliderno naknade troškove parničnog postupka u iznosu od 78.300 dinara, sa zakonskom zateznom kamatom počev od dana nastupanja uslova izvršenja, pa do isplate, u roku od 15 dana od dana dostavljanja prepisa presude pod pretnjom izvršenja.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • V.L.J.M.

    19. decembar 2017 | 14:44

    a što pušteni uopšte na slobodu kad su bili u Bentleju

  • CH

    19. decembar 2017 | 17:38

    I sve to stigli da urade sa 22-e godine.Eee mladosti moja uzalud potrosena.A zavrsice kao i ovaj ispred nekog kluba u lokvi krvi.

  • Zunjac

    19. decembar 2017 | 17:21

    Neki novi ( zemunski ) klan , e srbijo vracamo se u 90 sete

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA