≫ 

Osumnjičeni za ubistvo na Miljakovcu policiji je rekao samo jednu jezivu rečenicu. Onda se predao

Nemanja je došao u zgradu iako je imao zabranu prilaska i počeo da lupa na vrata

  • 18

Nemanja Carević (36) koji se sinoć predao policiji nakon ubistva Milije Medića (32) u stanu svoje bivše supruge M.T. na Miljakovcu, ispričao je da nije planirao da Mediću oduzme život, već samo da ga opomene. Osumnjičeni inače već ima dosije i prema saznanjima problem sa drogom.

Monstrum sa Miljakovca je ubio Miliju, a onda se okrenuo ka bivšoj i izgovorio SAMO JEDNU rečenicu: Žena se paralisala od šoka!

U trenutku kad se zločin dogodio, u stanu u Ulici Nikole Marakovića broj tri, nalazili su se samo Milija Medić koji je do smrti pretučen palicom i M.T. Zajednička ćerkica osumnjičenog i njegove bivše žene, bila je kod rođaka.

Nemanja je došao u zgradu iako je imao zabranu prilaska i počeo da lupa na vrata.

- Mlada žena je ispričala da nije želela da on uzbudi komšiluk, te mu je otvorila, iako on od ranije ima sudsku zabranu prilaska jer ju je maltretirao i pretio joj. Čim je ušao u stan, prema njenoj priči, Carević je palicom koju je poneo sa sobom  počeo po glavi i telu da udara Medića. Nesrećni čovek je pokušao da se odbrani, ali ga je Carević besomučno udarao - ispričao je sagovornik upoznat sa istragom.

Foto: Facebook/Milija Medic

Nesrećnom čoveku nije bilo spasa.

- Medić je pao, a M.T. je bila izbezumljena od straha. Carević joj je tada, prema njenoj priči, zapretio da policiji ni u kom slučaju ne sme da kaže da je on ubio Medića, jer će u suprotnom povrediti njihovu ćerkicu, kao i njene najbliže. Čim je policija saznala za pretnje, uputila je patrolu da zaštiti najbliže rođake M.T. da im Carević kojim slučajem ne bi naudio - dodaje sagovornik Blica.

M.T. je uprkos pretnjama, smogla hrabrosti da pozove policiju i Hitnu pomoć, sa nadom da za Miliju ipak ima pomoći.

- Ekipa Hitne pomoći mogla je samo da konstatuje smrt po dolasku na lice mesta. Muškarac je imao zabranu prilaska bivšoj ženi, a ona je prošla bez ikakvih povreda - rekla je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Carević se sinoć predao policiji, i kako se saznaje, ispričao je "da nije planirao da ubije Medića, već samo da ga opomene".

Osumnjičenom koji već ima policijski dosije, određeno je zadržavanje od 48 časova, nakon čega će biti priveden tužilaštvu, uz krivičnu prijavu.

Već sutradan nakon zločina u zgradi u Ulici Nikole Marakovića broj tri, nije bilo tragova drame koja se odigrala u noći petka na subotu, a komšije za M.T. imaju samo reči hvale.

- Ona je fina devojka. Živi ovde, a taj stan je pripadao njenoj majci. Ona u njemu živi oko godinu dana, možda mesec više ili manje. Nekoliko puta smo čuli svađu iz stana. Ona, međutim, nikada nije pričala da ima problema sa njim. Tek posle ubistva od M.T. smo čuli da je njenom bivšem mužu sud zabranio da joj prilazi. Strašno! Sreća što devojčica nije bila tu - rekli su stanari.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dzoni

    24. decembar 2017 | 10:51

    sve je pocelo sa evropskim zakonom o isterivanju ljudi iz svojih kuca i od tada je zabeleeno 20 ubistava zena ,,umesto pomoci takvim porodicama krenulo se silom samo na jednu stranu ,,domacina napolje,,,nas covek po cenu zivota to ne prihvata ,,koja budala je mislila da ono sto je dobro za svedjanina moze i za srbina,,,ukinuti zakon i naci nacin dase ocuvaju porodice..

  • Dejan

    24. decembar 2017 | 11:31

    Dozivotna ...

  • vanda

    24. decembar 2017 | 12:43

    On imao zabranu prilaska ,a ona mu otvorila vrata. Trebala je odmah da zove policiju ,a ovi da ga odvedu . Naravno on bi nekad u budućnosti ubio nekog. Žena ima sreće što nije ona nastradala. Sad je mirna jedno 10 godina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA