Nisam hteo da ga ubijem, samo da se obračunam s njim: Ovako se osumnjičeni za ubistvo na Miljakovcu branio u policiji

Osumnjičeni Nemanja Carević provalio je u stan svoje bivše supruge Marijane T. i bejzbol palicom usmrtio njenog momka Miliju Medića

  • 8

Nemanja Carević (35), osumnjičen za ubistvo Milije Medića (32), koji je bio u vezi sa njegovom bivšom suprugom Marijanom (23) izjavio je posle predaje policiji da nije hteo da ga usmrti, već da je reč o nemilom događaju.

Monstrum sa Miljakovca je ubio Miliju, a onda se okrenuo ka bivšoj i izgovorio SAMO JEDNU rečenicu: Žena se paralisala od šoka!

- Nisam imao nameru da ubijem Miliju! Hteo sam samo da se obračunam s njim. Reč je o nemilom događaju. Nasrnuo sam na njega u afektu, ali nikada nisam kovao plan da ga usmrtim. Kajem se što sam uopšte ulazio u sukob i raspravu - izjavio je Nemanja Carević, koji se posle ubistva sam predao policiji rečima: "Ja sam taj kojeg tražite!", piše Alo.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Brutalno ubistvo dogodilo se u subotu, oko 2 sata posle ponoći u beogradskom naselju Miljakovac. Osumnjičeni Carević provalio je u stan svoje bivše supruge Marijane T. i bejzbol palicom usmrtio njenog momka Miliju Medića. On je u subotu oko 19.30 sato otišao u policiju i predao se.

DETE, SREĆOM, NIJE BILO TU

Igrom slučaja Marijanina i Nemanjina trogodišnja ćerkica je te večeri spavala kod ujaka u Malom Mokrom Lugu.

- Carević je tokom decembra dobio hitnu meru zabrane prilaska Marijani Tubić jer joj je pretio, ali je uprkos tome, u noći između petka i subote, oko dva sata po ponoći, došao do njene zgrade i izvesno vreme stajao ispod njenog prozora. Potom se popeo do Marijaninog stana na trećem spratu zgrade i prislonio uvo na vrata kako bi proverio da li je ona sama. Sve vreme je u ruci nosio drvenu palicu – priča izvor.

RAZVALIO VRATA NOGOM

U jednom trenutku Carević je čuo Medićev glas u stanu, pa je u naletu ljubomore nogom razvalio vrata i upao unutra.

- Odmah je palicom snažno udario Medića dva, tri puta u glavu i razbio mu lobanju. Carević je tada kazao zgranutoj bivšoj supruzi da nikom ne kaže da je on ubio Medića, jer će joj u suprotnom ubiti i roditelje i brata i njihovu zajedničku ćerku – kaže izvor blizak događaju.

Posle krvavog pira osumnjičeni Carević je pobegao, a Marijana je odmah pozvala Hitnu pomoć i policiju.

Foto-ilustracija: Telegraf

- Marijana je policajcima odmah rekla da je Medića ubio njen bivši muž i počela je potraga za Carevićem. Postojale su neke indicije gde bi mogao da se krije. Takođe, patrola je odmah upućena na adresu Marijaninog brata, gde je bila i njena ćerka, zbog bojazni da bi Carević mogao da ispuni svoje pretnje – kažu u policiji.

NIJE ZNAO ZA OTISKE

- Kazao je da je na vestima čuo da ga traže zbog ubistva i da je došao da im objasni da nema veze s tim. Kazao je da ima zabranu prilaska bivšoj ženi i da poštuje tu meru. Carević je zapravo bio uveren da Marijana nije imala hrabrosti da ga oda policiji i verovao je da protiv njega neće biti dokaza. On ipak nije znao da je policija tokom uviđaja pronašla otiske njegovog uha i prstiju na vratima Marijaninog stana, kao i još mnoštvo fizičkih dokaza – objašnjava izvor blizak događaju.

Carević je uhapšen i određeno mu je zadržavanje do 48 sati, a oružje kojim je počinjen ovaj brutalni zločin još nije pronađeno.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gradjanka

    25. decembar 2017 | 08:23

    Naravno da osudjujem nasilje ali mi i ove zene nikda nece biti jasne..sa 23 godine ova je stigla da se uda, rodi dete, razvede i opet uda...dete smestila kod ujaka a ona sa drugim covekom..jadna deca sa ovakvim majkama!!

  • Hhhh

    25. decembar 2017 | 02:50

    Pa ne obracunavas se s nekim palicom u glavu osim ako nemas nameru da ga ubijes, da ga je po nogama tukao onda ocigledno bi bilo da nije imao nameru da ga ubije, ali onda pokojni ne bi ni preminuo

  • Zoran

    25. decembar 2017 | 01:33

    Smrtna kazna dosao nocu u 2 sata i nisam hteo namera je bila ocigledna

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA