≫ 

Bokser koji je uhapšen zbog ubistva navijača u "Nani" napadnut u zatvoru: Sve se odigralo čim je Dukić stigao u pritvor

Stražari su uspeli da spreče veći obračun

  • 3
koste glavinića senjak restoran kafe kafic nana, Aleksandar Savković

Foto: Instagram.com/vovavolkov3, Google Maps

Stevan Dukić (22), kik-bokser koji je uhapšen zbog sumnje da je učestvovao u ubistvu navijača Rada Aleksandra Savkovića (27) ispred kluba "Nana" 17 decembra, napadnut je u pritvoru Centralnog zatvora.

Velika bakljada i potresne reči devojke na sahrani ubijenog Radovca: Tu je i Volkov, na Orlovači stotine navijača (FOTO) (VIDEO)

Kako pišu beogradski mediji, pritvorenik Ognjen I. nasrnuo je na Dukića tokom šetnje, ali su veći incident uspeli da spreče zatvorski stražari brzom reakcijom. Napad se, dogodio samo dan pošto je kik-bokser smešten u pritvor u Bačvanskoj ulici.

- Tokom jutarnje šetnje drugi pritvorenik Ognjen I. zaleteo se i udario Dukića. Stražari koji su bili u blizini odmah su dotrčali i razdvojili ih - otkriva izvor iz zatvora.

Foto: Milena Đorđević

On navodi da se sumnja da sukob između dvojice pritvorenika traje odranije, iz perioda kada su obojica bili na slobodi.

- Kad je Dukić doveden u pritvor, niko nije znao da su oni u sukobu, niti da se uopšte poznaju. S obzirom na to da nisu uz istog krivičnog dela, tada nije bilo smetnji da borave u istom bloku, ali su posle ovog incidenta razdvojeni i više neće ići u isto vreme u šetnju - dodaje izvor.

Još nije isključena mogućnost da je ubistvo Savkovića ispred "Nane" neko naručio.

Inače, kik-bokser je bio hapšen u septembru jer je bio u "bentliju" koji je naleteo na kolonu vozila predsednika Srbije Aleksandra Vučića na Topčiderskoj zvezdi.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tv

    27. decembar 2017 | 08:56

    A koje narucio?pijan i drogiran covek svakog vikenda smara momke sto stoje tu za 25e.i onda kada im prekipi taj narkoman jos ispade zrtva.

  • Dejo

    27. decembar 2017 | 08:15

    Od kada je navijac zanimanje?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA