≫ 

Učenik teško pretučen bokserom u Vrnjačkoj Banji: Lekari mu se bore za život

Reč je o učeniku Ugostiteljske škole koji je stanar srenjoškolskog doma, a rodom je iz Lazarevca

  • 11

Učenik treće godine Ugostiteljske škole u Vrnjačkoj Banji star 16 godina teško je pretučen u noći između utorka i srede, nezvanično saznaje B92. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vrnjačkoj Banji uhapsili su M.O. (1999) i A.Z. (1999) zbog sumnje da su izvršili krivično delo ubistvo u pokušaju.

Vrnjačka Banja zanemela: Iskasapio oca, a reči kojima se pravda su tek jezive!

Učenik je pretučen bokserom, nalazi se u teškom stanju i sa povredama glave opasnim po život i bez svesti prebačen je prvo u bolnicu u Kraljevu, pa u Kragujevcu.

Reč je o učeniku Ugostiteljske škole koji je stanar srenjoškolskog doma, a rodom je iz Lazarevca.

Njega su oko sat vremena posle ponoći u centru Vrnjačke Banje, pored biblioteke, videli prolaznici kako leži bez svesti, nakon čega su pozvali policiju i hitnu pomoć.

Lokalni portal "Kraljevo onlajn" nezvanično saznaje da je mladić pretučen bokserom.

Osumnjičenima M.O. i A.Z. zbog nanošenje teških telesnih povreda šesnaestogodišnjaku je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Daljinac

(Telegraf.rs / B92)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Oko

    27. decembar 2017 | 17:35

    Kad bi se vise bavili decom a manje o hrvatima i albancima i bosnjacima i o naoruzavanju sto nam stize iz bratske rusije mozda bi i uspeli da sprecimo ove probleme .

  • KillBil

    27. decembar 2017 | 16:13

    Dokle vise. Sta je sa ovom drzavom.

  • SMB

    27. decembar 2017 | 16:38

    Da li je krivicno delo posedovanje hladnog oruzja tipa bokser, skakavac, leptir noz? E, draga moja policijo, tuzilastvo, inspekcijo, sudstvo.. Sve to, gore pomenuto mozete naci u kineskim prodavnicama za 100-200 din, dostupno svima pa i deci! Doke god se tako neka orudja i oruzja budu tako lako nabavljala, bice ne samo ovako nego jos i gore!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA