Horor prizor u Irigu: Ćerka pronašla mrtve roditelje, sumnja se da su se otrovali

Proverava se uzrok smrti Veronike (74) i Stjepana (76) Limbockog, utvrđuje se da li su se ugušili ili su se ubili lekovima

  • 2

Bračni par Veronika (74) i Stjepan (76) Limbocki pronađen je mrtav u nedelju u popodnevnim satima u porodičnoj kući koja se nalazi u Fruškogorskoj ulici u Irigu. Prema nezvaničnim saznanjima, sumnja se da su se ugušili ugljen-monoksidom iz starog šporeta, ali se proverava i mogućnost da su sebi oduzeli živote lekovima koji su zatečeni na stolu.

VELIKA EKSPLOZIJA U IRIGU: Zapalila se dva automobila, sumnja se da je požar podmetnut!

Tela supružnika su prebačena u Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu, i tek posle obdukcije znaće se od čega je nastupila smrt.

U nedelju je ćerka Valika došla da obiđe roditelje koji žive sami, a pošto je kapija bila zaključana, potražila je pomoć komšije.

- Čim su ušli u sobu, zatekli su Stjepana kako leži na krevetu pokriven, a Veronika je bila pored njega na podu. Oboje su bili nepomični - navodi izvor iz istrage:

Foto - ilustracija: Pixabay, Telegraf

- Na telima nije bilo tragova nasilja, kao što nije bilo ni tragova obijanja ulaznih vrata.

Komšije iz Fruškogorske ulice za Veroniku i Stjepana imaju samo reči hvale.

- Veronika se teško kretala, ali uvek bi nekako smogla snage da dođe do mene. Poslednji put smo se videle pre dve nedelje, pričale smo o svemu... Žao mi je što ih je to zadesilo, izgubila sam velikog prijatelja - kaže Eva Đarmati, koja je odrasla sa Veronikom.

Supružnici će u sredu u 15 časova biti sahranjeni na seoskom groblju.

Daljinac

(Telegraf.rs / Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jeretik

    8. januar 2018 | 22:34

    " Zaustavite Zemlju , silazim " . U Srbiji je pocelo masovno iskrcavanje ...

  • Unuka

    9. januar 2018 | 21:15

    Posto vidim da pisete neistine imam zelju da vas detaljno uputim.Moji baba i deda su preminuli prirodnom smrcu,prvo je preminuo deda u vecernjim satima a baba sutradan ujutru kad je videla da je deda preminuo.Nije lepo pisati neistine protiv nasih najdrazih i to na takav ruzan nacin!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA