Beogradska policija u Metropolu uhvatila krupnu zverku! Uhapšen australijski kralj čelika zbog kokaina (VIDEO)

Njegova karijera u proizvodnji čelika, kako se navodi na sajtu, traje već 20 godina

  • 14

Rohan Arnold, jedan od trojice uhapšenih Australijanaca, važi za jednog od najuspešnijih biznismena u Australiji.

VELIKA AKCIJA HAPŠENJA SRPSKE POLICIJE USRED BEOGRADA: Evo kako je izgledala dramatična akcija u "Metropolu" (VIDEO)

Naime, Arnoldova korporacija "ArnoldCo" obuhvata nekoliko privrednih grana: trgovinu čelikom, građevinske usluge, uvoz i izvoz, trgovinu mesom i stokom. Poslednji njegov mega-projekat odnosi se na izgradnju tržnice za prodaju žive stoke u gradu Mortlejku u australijskoj pokrajini Viktorija. Prema poslednjim vestima, izgradnja tržnice je pri kraju.

Prema informacijama sa njegovog zvaničnog sajta, Arnold je rođen u Kanberi, gde se i obrazovao u sferi trgovine. Njegova karijera u proizvodnji čelika, kako se navodi na sajtu, traje već 20 godina.

Ipak, njegovo poslovanje nisu zaobišle afere, pa je 2013. godine bio na sudu jer je, navodno, prekršio australijske zakone poslovnog prava kada je ugasio jednu od svojih kompanije, pritom ostavši dužan plate radnicima.

Da podsetimo, trojica državljana Australije uhapšena su juče u Beogradu u hotelu Metropol prilikom primopredaje oko 600.000 evra za koje se veruje da potiču od prodaje kokaina. Uz njih je uhapšen i jedan Libanac, zbog falsifikovanja dokumenata, a zaplenjen je i pištolj.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vota

    17. januar 2018 | 22:06

    Sad ce Australija da trazi njihovo izrucenje a mi naravno to treba da odbijemo.Oni su nas odbili I Kapetana Dragana dali Hrvatima sad neka ne traze saradnju sa Srbijom oko izrucenja.Sve drugo ce biti gazenje sopstvenog dostojanstva.Za nas tri krimosa manje ili vise Reci im jasno I glasno da ceo svet cuje.

  • Dragance

    18. januar 2018 | 00:31

    Placacemo mi odstetu njemu vidim ja.

  • srdjan

    17. januar 2018 | 22:12

    Trazio sam na netu, covek je izuetno veliki kapitalista, jedan od najvecih u Australiji, milijarde dolaraobrta godisnje, nemoguce je da trguje sa drogom na nivou par stotina hiljada evra i to on da nosi. to je namstaljka neka 100 posto

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA