Drama u Kragujevcu: Auto uleteo na trotoar, iščupao dva stabla, slupao parkirano vozilo i prevrnuo se na krov (FOTO)

Vozač automobila završio je na ulici u prevrnutom vozilu. Ekipa Hitne pomoći je izašla na teren i povređenog vozača prevezla u Urgentni centar Kliničkog centra Kragujevac

  • 24

U naizgled stravičnoj saobraćajci u Kragujevcu, u jednoj od najprometnijih ulica, automobil je otkinuo dva stabla, zakačio parkirano vozilo, oljuštio fasadu kuće i prevrnuo se na krov.

Filmska scena u Zemunu: Vozač "alfa romea" hteo kolima u solarijum? (FOTO)

Vozač automobila prevezen je u Urgentni centar, a prema prvim informacijama sa mesta udesa, zadobio je lakše povrede. Nesreća se dogodila na domak trga Mala vaga, u Ulici Kneza Mihaila oko 12 časova.

Foto: Telegraf

Automobil se kretao iz pravca naselja Stanovo, ka centru grada. Po svoj prilici, vozač je izgubio kontrolu nad autom, sa saobraćajnice uleteo na trotoar, pa udario u drvo i iščupao ga. Zatim je naleteo na parkirani auto, pa ga gurao uz fasadu i najzad zakucao u sledeće drvo kraj trotoara i iščupao i njega.

Foto: Telegraf

Vozač automobila završio je na ulici u prevrnutom vozilu. Ekipa Hitne pomoći je izašla na teren i povređenog vozača prevezla u Urgentni centar Kliničkog centra Kragujevac.

Foto: Telegraf

Samo srećom u trenutku udesa na trotoaru nije bilo prolaznika, mada je reč o gusto naseljenom delu grada. Vlasnik auta koji je bio parkiran na trotoaru očajan je i ne zna ko će i kada nadoknaditi štetu, a vlasnik kuće kaže da mu je uništena fasada.

Daljinac

(M.R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • drmr

    24. januar 2018 | 00:53

    zasto je ovaj tu sazidao kucu

  • Ivan

    23. januar 2018 | 23:04

    E ovako vi sto lupate svasta kako je namesteno i kako covek nije parkirao auto gde treba i kako i on treba da ide snjim u zatvor nema te pojma kao prvo 90 posto auta se parkira ovde na trotoaru a to sto debil vozi oko 150 na sat gde idu deca i 100m od pesackog prelaza i semafora i sto je mogao neko da strada ni kriv ni suzan zbog ludaka to nista.Njemu treba zatvor 20 godina za ovo i trajno oduzimanje vozacke jel je ugrozio saobracaj mnogo!hvala bogu niko nije nastradao.

  • Lazar. M

    23. januar 2018 | 14:49

    Mora da je postovao ogranicenje cim je dva drveta iscupao. Ovakvim se vozacka oduzima trajno. Sta da je trotoarom ucitelj ili uviteljica vodili grupu djaka. Dokle se vise tolerisu ovakve stvari huligana koji sede za volanima vozila smrti? Jel zbog njih treba da puca po dzepu svih savesnih vozaca za izmene zakona o saobtacaju? Postoje odredjene ustanove za lecenje i zbrinjavanje takvih osoba.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA