≫ 

Jezive fotografije iz beogradskog parka u kom je muškarac pucao na sebe: Sin ostao na klupi pored krvi svog oca (UZNEMIRUJUĆE FOTO)

Komšije su ga srele samo nekoliko minuta pre nego što je pucao

  • 2

M. M. (85), koji je jutros pucao u sebe na klupici ispred zgrade na Novom Beogradu u Mihajla Pupina 137, imao je težak porodični život u poslednjih nekoliko godina.

Horor na Novom Beogradu: Čovek seo na klupicu i pucao u sebe

Kako Telegraf.rs saznaje, žena i ćerka su mu preminule odavno, a ćerka je bila u invalidskim kolicima.

Nesrećni čovek je ostao sam sa sinom koji je završio fakultet, ali ima psihičke probleme, pa zbog toga nije nigde radio. Kako su nam komšije rekle, viđali su ga kako ide ulicom i priča sam sa sobom.

- Sreo sam M. M. samo nekoliko minuta pre nego što je pucao u sebe. Samo mi je mahnuo i nije hteo da priča - rekao nam je komšija.

Foto: Telegraf

Drugi dodaje da je sin M. M, kad je čuo šta se desilo, izašao iz zgrade i seo na klupicu pored koje je njegov otac pucao u sebe.

Kada je Hitna pomoć stigla, muškarac je davao znake života, pa je prevežen na Urgentni, a iza njega je ostala lokva krva pored klupe.

Foto: Telegraf
Foto: Telegraf
Foto: Telegraf

Daljinac

(I.V)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA