≫ 

Bahati vozač sa Brankovog mosta ne ide u zatvor: Pravo je čudo da nikoga nije ubio, a čak su mu i vratili auto!

- To vam je isto kao da je uzeo pištolj i nasumično pucao po ulici - navodi Okanović

  • 33

Bahati vozač "ford rendžera" S.O. (46), koji je u petak vozio suprotnim smerom na Brankovom mostu u Beogradu i tako doveo u opasnost živote stotine ljudi, odgovaraće samo prekršajno za svoj ludi pir!

PRAVDA STIGLA BAHATOG VOZAČA SA BRANKOVOG MOSTA: Evo koliku je kaznu dobio za vožnju u suprotnom smeru!

Poznato je da je njemu u Prekršajnom sudu određeno da plati 79.000 dinara, uz 14 kaznenih poena i 8 meseci zabrane upravljanja motornim vozilima, dok mu je prethodno oduzet auto vraćen.

Iako je za delo nasilničke vožnje za koje se tereti predviđena zatvorska kazna od 30 do 60 dana, njemu je sudija kako se navodi u presudi, pronašao nekakvu "olakšavajuću okolnost"?! Što je najgore, vozač se na saslušanju ponašao bahato i rekao da je na ludačku ideju došao "kako bi se malo zezao i video kako će policija reagovati"?!

Kako piše Informer, niko ne zna iz kog razloga je sudija odlučio da vozača ipak ne pošalje u zatvor, iako je ugrozio živote ljudi.

- Pravo je čudo da nikoga nije ubio i da niko nije sleteo sa mosta u reku... Nekako je uspeo da pobegne, ali je uhapšen u noći između petka i subote oko 2.30, kada se vraćao iz Pančeva - kaže sagovornik ovog lista.

Direktor Komiteta za bezbednost saobraćaja Damir Okanović, Foto: Milena Đorđević

Zanimljivo je, kako dodaje, da se za nasilničku vožnju ide u zatvor 30 do 60 dana, međutim sudija mu je pronašao nekakvu "olakšavajuću okolnost".

- Nije mu čak ni oduzeo auto, što znači da će vozač posle devet meseci, kada mu istekne kazna, moći ponovo da luduje po putevima i ugrožava živote ljudi - objašnjava on.

Direktor Komiteta za bezbednost saobraćaja Damir Okanović kaže da je vozač vozio po saobraćajnici koja je veoma prometna i da je prava sreća što nije došlo do ozbiljne tragedije.

- To vam je isto kao da je uzeo pištolj i nasumično pucao po ulici, ali metak pukom srećom nikog nije pogodio - kaže Okanović i ističe da ga jako zanima koje je sudija olakšavajuće okolnosti pronašao.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sudija

    26. februar 2018 | 17:59

    Kome sad prica ovaj!!!??? Nama mucenicima,koji smo vozili normalno? Svaka cast druze sa dzipom...tako treba...da se dokaze da ova drzava ne postoji...Mi ne postojimo! Zelim ti srecu i sledeci put,pa i onaj tamo...

  • Zoran Veteran

    27. februar 2018 | 00:14

    Saobracajac vadi nešto skoro iz džepa kao privezak, pitam sta sa tim,kaže da vam izmerim dubinu šare na gumama..,a ovaj sto išao 500 metara u kontra smer nisu smeli ni da pitaju da li ima vozačku, još su ga pustili kući opet da vozi i to bez vozačke, e pa sada vi vidite dal ce smeti neki Saobracajac da mu kaže nešto, kad je lik ladno oslobođen,i ptice na grani vide da neko stoji iza ove priče.

  • Rade

    26. februar 2018 | 12:41

    Ocito je i sudija imao olaksavajucu okolnost!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA