Marica (69) je nestala za Novu godinu, za njom je bila raspisana i poternica: A onda je pronađeno njeno telo koje su unakazile životinje

Nije bilo moguće utvrditi neposredni uzrok smrti

  • 0

Više javno tužilaštvo (VJT) u Vranju potvrdilo je da je DNK veštačenje ostataka ljudskog leša, koji su pre mesec dana pronađeni u selu Lukovo, pokazali su da je reč o Marici Anđelković (69), koja je nestala 31. decembra prošle godine.

Dva najbolja prijatelja poginula na pruzi, znali se od detinjstva: Nisu zakočili, iako je rampa bila spuštena i mašinovođa im davao znak da stanu

VJT je donelo je naredbu da se obavi obdukcija pronađenih delova tela, kao i neophodna DNK veštačenja biološkog materijala sa lica mesta.

- Utvrđeno je da se radi o jednom od nestalih lica, sada pokojnoj Marici Anđelković, ženi iz Vranja koja je nestala u popodnevnim satima 31. decembra. Njen nestanak prijavljen je 1. januara 2018. godine - navode u VJT i dodaju:

Za njom je bila raspisana potraga od strane PU Vranje. Na osnovu nalaza i mišljenja lekara obducenta Zavoda za sudsku medicinu u Niš, zaključuje se da delovi tela pripadaju ženskoj osobi starije životne dobi, a prema karakteristikama utvrđenih rana na preostalim delovima leša proizilazi da su iste nanete nakon smrti, najverovatnije zubima životinja.

Na osnovu nalaza utvrđenog obdukcijom preostalih delova leša, nije bilo moguće utvrditi neposredni uzrok smrti.

Daljinac

(S. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA