≫ 

Oglasila se firma iz Ruzveltove u kojoj je Nebojša radio, pa izrešetao kolege

Nebojša je u kolege ispalio pet metaka, pobegao sa lica mesta, a nakon toga pokušao da zvrši samoubistvo

  • 1

Velika tragedija zadesila je danas beogradsku firmu "Privredni savetnik Informacione tehnologije" u Ruveltovoj ulici, kada je njen bivši zaposleni, Nebojša S. (30) upao u prostorije i ubio jednog kolegu, drugog ranio, dok je treći povređen kada je iskočio kroz prozor, u nameri da se spase. Nekoliko sati nakon onoga što se dogodilo, oglasila se i firma kratkim saopštenjem na svom Fejsbuk profilu.

Ovo je programer koji je danas ubijao u Ruzveltovoj: Upao u bivšu firmu i ispalio 5 metaka na kolege (FOTO)

- Usled nepredviđenih okolnosti PS.IT neće raditi u narednih nekoliko dana. Za najhitnije slučajeve možete poslati mail na adrese navedene na našem sajtu. Nastojaćemo da uspostavimo normalno poslovanje u što je moguće kraćem roku. Hvala na razumevanju - piše na stranici firme.

Podsećamo, Nebojša je u kolege ispalio pet metaka, pobegao sa lica mesta, a nakon toga pokušao da zvrši samoubistvo izazvavši eksploziju koja je zapalila stan.

On je, prema našim saznanjima, pred kraj prošle godine dobio otkaz, a kako otkrivaju izvori, do toga je došlo jer se oko jednog posla nije složio sa kolegama.

Šta je policija rekla posle pucnjave pogledajte u našem videu:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljubica

    12. mart 2018 | 22:43

    Radila sam 35godina i bilo je jedno vreme TEHNOLOSKI VISAK!!!svi smo drhtali i brinuli .nekoliko sluzbenika je zavrsilo na psihijatriji.samohrana majka isekla vene.znam da su njih pedesetoro bili odbaceni a nama zabranjeno da se druzimo sa timTEHNOLOSKIH VISKOVA!.Vi koji ste radili u to vreme verujem da ce te se setiti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA