≫ 

Sahranjen ubica programer iz Ruzveltove: Na groblju je bilo malo ljudi, majka plakala i ponavljala iste teške reči (FOTO SA LICA MESTA)

Nebojša je u krvavom piru usmrtio kolegu Branka Kanjevca, teško ranio Marka Filipovića, a povređen je i Igor Radenković koji se spasavao tako što je skočio sa prozora

  • 47

Sahrana Nebojše Stojiljkovića (31), programera koji je počinio krvavi pir u bivšoj firmi u Ruzveltovoj ulici, održana je danas na groblju Lešće u Beogradu, na parceli 101.

Ispovest žene koja je radila sa programerom ubicom: Ispričala je svaki detalj zločina koji je potresao Srbiju

Na groblju je bio mali broj ljudi, oko 30, dok opelo nije služeno. Na večni počinak su ga ispratili otac, majka, rodbina i prijatelji.

Foto: Telegraf

Majka je neprestano plakala, u kapeli ga je dozivala i pravdala se kako nije mogla da dođe iz Slovenije da mu pomogne.

- Sine Nebojša, vrati se. Oprosti majci, morala sam da radim, pa nisam došla da ti pomognem. Sine moj - odjekivala je kapela.

Foto: Telegraf

U trenutku kad je spuštan u grob, Lešćem se prolomila najjača kuknjava majke koja se držala sanduka, a sve vreme ju je pridržavao suprug.

- Sine moj, vrati mi se, što zatvori kuću - čuo se jauk Nebojšine majke na njegovom grobu.

Na grobu se nalaze dva venca, na jednom piše "Nebojši poslednji pozdrav", a na drugom "Poslednji pozdrav od babe i dede". Uprkos tome što je bilo malo ljudi, grob je prekriven cvećem, pa se jedva i krstača vidi.

Foto: Telegraf

Da podsetimo, on je upao u ponedeljak u firmu, pucao na svoje kolege, a zatim otišao kući u naselje Zvezdara i pokušao da izvrši samoubistvo. Podlegao je povredama sutradan.

U krvavom piru usmrtio je kolegu Branka Kanjevca, teško ranio Marka Filipovića, a povređen je i Igor Radenković koji se spasavao tako što je skočio sa prozora.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ???

    17. mart 2018 | 14:12

    Nije mucenik uspeo da prevazidje povredjenu sujetu. Sa njegovom strukom mogao je da nadje posao gde hoce. Jednostavno pukao covek. Mnogo mi zao svih porodica

  • Ljubica

    17. mart 2018 | 12:08

    Majka sam i kazem ne dao bog ni jednoj majci ovaj bol.kako ce da nastave zivot ove majke i ocevi.

  • Srboljub

    17. mart 2018 | 12:12

    Neka mu bog oprosti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA