≫ 

Poslednja fotografija pre velike tragedije u kojoj je Marko iz Čačka poginuo: Prijatelji se slikali u kafiću, posle toga jedan od njih otišao pravo u smrt (FOTO)

Markova devojka Zorana Stojić (23) hitno je transportovana u Klinički centar u Podgorici zbog teških unutrašnjih povreda i krvarenja na plućima

  • 9

arko Janković (27) iz Čačka poginuo je u saobraćajnoj nesreći u Lepencu kod Mojkovca u Crnoj Gori, dok su njegova devojka Zorana Stojić (25), Ivana Vitorović (21) i Marko Petrović (25), svi iz Čačka, teško povređeni kada se njihov "reno" direktno sudario sa "nisanom". Tragedija se dogodila u petak na putu Mojkovac - Bijelo Polje. Nešto malo pre velike tragedije, napravili su poslednju zajedničku fotografiju.

Velika tragedija za Čačak: Marko (27) je poginuo dok se vraćao sa Ostroga, a njegova devojka je teško povređena, traje borba za njen život (FOTO)

- Do udesa je došlo kada je "reno megan", kojim je upravljao Petrović, udario u "nisan terano" barskih tablica, za čijim volanom se nalazio Marko Babović (37) iz Bara. Oba vozila su oštećna od siline udarca, a saobraćaj na ovoj deonici bio je usporen nekoliko sati. Istraga će utvrditi šta se dogodilo - kaže izvor i dodaje:

- Mladići i devojke su turistički boravili u Crnoj Gori, išli su do Budve, ni ne znajući da će im to biti poslednja zajednička fotografija - slikali su se u jednom kafiću, a u povratku su svratili do manastira Ostrog. Porodica stradalog mladića je u šoku i već su otputovali za Crnu Goru kako bi preuzeli mladićevo telo - pričaju rođaci stradalog mladića.

Foto: Facebook

- Marko je radio kao vozač u jednoj pekari. Bio je dugo u vezi za Ivanom, planirali su i brak - kažu sagovornici.

Markova devojka Zorana Stojić (23) odmah nakon zbrinjavanja u Urgentnom centru u Bijelom Polju hitno je transportovana u Klinički centar u Podgorici zbog teških unutrašnjih povreda i krvarenja na plućima. Ivana Vitorović je zadobila teže, a vozač „megana“ Marko Petrović lakše povrede.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlajko

    18. mart 2018 | 19:32

    Ne brze od zivota..

  • OAC

    18. mart 2018 | 20:26

    Bog da im dušu prosti, al ako dobro vidim na poslednjoj fotografiji su pili pivo... mozda grešim.

  • Ja

    19. mart 2018 | 00:26

    Ovako, Markova devojka, momka koji je poginuo je Zorana, a slika nije malo pre nesrece nego dan pre, otisli su prvo na Ostrog pa sa Ostroga u Budvu, prenocili i sutradan krenuli za Cacak ali nazalost Markic nije stigao, tragedija za Cacak, izgubili smo olicenje za dobrotu, postenje, jednog jako vrednog momka, punog zivota, punog srece, radosti i coveka kojeg smo mogli samo sa osmehom da vidimo... Markic pocivaj u miru nek te Andjeli cuvaju... :'(

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA