Serija paljenja kladionica: Na Vračaru izgorela još jedna

U Beogradu je takođe u noći između srede i četvrtka zapaljen i objekat kladionice Mocart u Tržnom centru "Mondo"

  • 19

Mreža kladionica Planetwin365 saopštila je da su nepoznate osobe zapalile jedan njihov objekat u beogradskoj opštini Vračar.

Užas u tržnom centru u Beogradu: Zapaljena kladionica, vatra gutala obližnje lokale (FOTO) (VIDEO)

Kompanija je zatražila od nadležnih organa da u najkraćem roku identifikuje napadače.

Ta kompanija je od nadležnih organa zatražila da što pre budu rasvetljeni motivi za izvršenje tog teškog krivičnog dela, da se počinioci što pre privedu pravdi i adekvatno kazne.

- Mnogo više od materijalne štete, zabrinuti smo za bezbednost građana koji su se u tom trenutku nalazili na ulici u blizini tog objekta, kao i u svojim stanovima u okolnim stambenim zgradama... Zbog ovog incidenta naša kompanija će inicirati formiranje Radne grupe čiji će posao biti da obezbedi bolju pokrivenost ovog dela grada kamerama i sigurnosnim sistemima koji ce podići bezbednost svih naših sugrađana na Vračaru, a posebno dece - navodi se u saopštenju te kompanije.

U Beogradu je u noći između srede i četvrtka zapaljen i objekat kladionice Mocart u Tržnom centru "Mondo", u Trgovačkoj ulici u naselju Žarkovo.

Kako su zabeležile kamere kladionice, nepoznati muškarac je jedan sat posle ponoći razbio prozor, polio benzinom prostor kladionice i zapalio ga.

VIDEO: Pogledajte kako je zapaljena kladionica u Žarkovu

Daljinac

(Telegraf.rs/Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DM🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️

    25. mart 2018 | 22:50

    Netreba ih paliti, iz razloga sto moze da strada i neko neduzan ali da ih treba zatvoriti sve, treba. Od kako su se pojavile kladionice kod nas upropastile su hiljade i hiljade porodica. Sada ce ovisni kladionicari reci da nisam u pravu ali na zalost jesam. Ljudi u to srljaju nesvesno da bi dobili ili povratili izgubljeno a nisu svesni da kladionicu niko nikada nije pobedio. To je strasna zaraza i velika bolest. Za tu bolest tesko je naci lek. Mnogi kada dodju do kraja izvrse samoubistvo i tako uniste sve oko sebe.

  • Coki

    25. mart 2018 | 18:58

    Daj boze da nepostoje! Dok se igrao samo loto bilo smo zdravija i kulturnija nacija.

  • Branko

    25. mart 2018 | 23:36

    A da se uvede obavezno sluzenje vojnog roka?Godinu dana bato u vojsku mnogo bi nam zdravija nacija bila,nebi 80 posto omladine se drogiralo ,a kafane sto rade po celu noc pa neko ubo nekog nozem,pa pucao ,itd...Nisu kladionice krive sto nam je nacija otisla u kanal

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA