Uhapšeni razbojnici koji su ukrali semenje kukuruza i suncokreta i oštetili poljoprivrednu apoteku za 3,5 miliona dinara

Policija je prilikom pretresa stana I. P. pronašla veći deo ukradene robe i vratila vlasniku, saopštila je Policiijska uprava Požarevac

  • 1

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu uhapsili su I. P. (1976), M. S. (1983) i S. Ž. (1990) iz okoline Smedereva, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teška krađa.

Policija kod Požarevca zaustavila biciklistu koji je bio mrtav pijan: Rumun završio u zatvoru zbog 2,63 promila alkohola u krvi

Sumnja se da su oni, u noći između 31. marta i 1. aprila ove godine, provalili u poljoprivrednu apoteku jedne zemljoradničke zadruge iz koje su ukrali veću količinu semenskog kukuruza, suncokreta, pesticida i herbicida, čija se vrednost procenjuje na oko 3.500.000 dinara.

Policija je prilikom pretresa stana I. P. pronašla veći deo ukradene robe i vratila vlasniku, saopštila je Policiijska uprava Požarevac.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Požarevcu, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni su u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu, privedeni tužiocu.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ateista senior

    10. april 2018 | 17:51

    Imali su dobar plan naizgled da zarade neku paru, ali su ipak negde pogrešili, imaće vremena da o svemu na miru porazmisle u zatvoru gde su to pogrešili, možda će im i bog pomoći da za sledeći posao imaju drugi bolji plan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA