Poginula profesorka kod Sente: Htela da odglavi roletnu, pa ispala kroz prozor

Eva Mašulović (53) pala je kroz prozor na četvrtom spratu i na mestu ostala mrtva

  • 0

Jeziv prizor uznemirio je stanovnike Ade kod Sente kada su videli telo komšinice Eve Mašulović (53) u lokvi krvi na betonskoj ploči iznad ulaza u zgradu, piše Alo.

ZAVESE, SVETLO, ROLETNE: Ovo sve LOPOVIMA govori da ste otputovali, a evo kako da se zaštitite od provale!

Profesorka građevinskih predmeta u Srednjoj tehničkoj školi u Adi pala je kroz prozor stana na četvrtom spratu u Lenjinovoj ulici 6 u Adi, u kojem je živela sa suprugom Goranom Mašulovićem (58) i na mestu ostala mrtva.

Prema nezvaničnim saznanjima, nesreća se dogodila u nedelju oko 14.30 sati kada je žena htela da podigne zaglavljenu roletnu.

IZGUBILA RAVNOTEŽU

- Stala je na krevet koji je udaljen pola metra od prozora, ali je izgubila ravnotežu i pala kroz prozor. Mašulovići su prošle jeseni uradili izolaciju zida baš sa te strane na kojoj se nesreća i dogodila. Skinuli su mrežu za komarce, jer dimenzije starog komarnika nisu odgovarale novom prozoru. Nameravali su da stave novi, ali su to stalno odlagali - kaže komšija.

- U trenutku nesreće, Goran je prao sudove, a Eva je otišla u sobu da se odmori. Kamo sreće da nije pokušavala da odglavi roletnu - priča komšija i dobar prijatelj porodice Mašulović.

Na lice mesta ubrzo je stigla i Hitna pomoć, ali ženi nije bilo spasa, Foto: Marko Jovanović

Da nesreća bude strašnija, tragedija se dogodila praktično na rođendan njenog supruga. Ona je poginula u nedelju, a njemu je u ponedeljak rođendan. Čovek je inače tugovao jer je pre 7 dana sahranio majku. Nakon mirnog nedeljnog ručka, niko nije mogao da nasluti šta će se desiti. Cela Ada je u neverici posle nesreće, a najviše prve komšije. Gordana Horvat (33), komšinica sa trećeg sprata, kaže da su se uplašili zbog jake buke koja se čula.

MAMA, NEKO LEŽI!

- Mislili smo da se našem sinu nešto desilo. Sin je istrčao i rekao: "Mama, neko leži!". Kada smo pogledali kroz prozor videli smo komšinicu Evu kako leži na betonskoj ploči. Moj muž je odmah zvao vatrogasce, koji su stigli za dva-tri minuta. Za 10 minuta je došla policija, a zatim i Hitna pomoć, ali je Eva već bila mrtva - priča Gordana Horvat.

Goran i Eva nisu imali dece. U Adi su poznati kao druželjubive osobe. Zajedno su bili od 15. godine, a u braku su bili 28 godina. Telo Eve Mašulović odneto je na obdukciju u Novi Sad. Policija, za sad, isključuje mogućnost nasilne smrti.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA