≫ 

Umesto da se spremaju za Đurđevdan, oni sahranjuju sina: Krenuli kod dede na slavu u Priboj, pa ih zadesila tragedija (FOTO)

Nesreća se dogodila oko juče oko 17.30 sati kada je automobil pod nerazjašnjenim okolnostima sleteo sa kolovoza i pri velikoj brzini prevrnuo se pored puta

  • 37

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u četvrtak na putu Ljig-Preljina, kada se prevrnuo automobil u kome se nalazila četvoročlana porodica Srbljanović, poginuo je Dušan (12), dok je njegov stariji brat Petar (17) teško povređen. Njihovi roditelji Svetozar (46) i Vesna (43) su prošli s lakšim povredama i nisu životno ugroženi.

Tragedija na putu Ljig-Preljina: Dete izgubilo život u saobraćajnoj nesreći, lekari se bore za život njegovih roditelja i brata

Komšije iz Starih Banovaca kažu da se radi o divnoj i vrednoj porodici, te da je ova tragedija pogodila sve.

TUGA U STARIM BANOVCIMA, ZVONA S CRKVE NE PRESTAJU DA ZVONE

- Svi smo šokirani, velika tragedija je zadesila ovu porodicu, a i sve nas. Juče je Svetozar došao sa posla, radi kao inženjer tehnologije i stariji sin Petar iz škole, dete ide u drugi razred srednje. Krenuli su u Priboj kod dede koji živi sam, pošli da spremaju slavu. Umesto u nedelju da proslave Đurđevdan, treba da pripremaju sahranu sinu. Ovde u kući je samo baka, Vesnina majka, u strašnom je šoku, tu je i sveštenik, zvona ne prestaju da zvone, golema je to tuga - rekla je kroz suze komšinica ove porodice za Telegraf.rs.

Dušan (12) je podlegao povredama/Foto: Facebook/Svetozar Srbljanovic

Podsetimo, nesreća se dogodila u četvrtak oko 17.30 sati kada je automobil pod nerazjašnjenim okolnostima sleteo sa kolovoza i prevrnuo se pored puta.

Dalji tok istrage utvrdiće da li je otac zaspao za volanom koji trenutak pre nesreće ili da li je vozio neprilagođenom brzinom.

Po rečima dr Biljane Kočović sa Urgentnog centra, Hitna pomoć je sve povređene dovezla u čačansku bolnicu.

- Dete starosti oko 12 godina je, nažalost, podleglo povredama. Dovezeno je bez svesti i bez ikakvih vitalnih parametara. Pokušana je reanimacija, ali ništa nije vredelo. Ostali povređeni imaju politraume, odnosno više teških povreda grudnog koša, glave, stomaka - rekla nam je dr Kočović.

VIDEO Ovi roditelji nikada neće prežaliti gubitak sina:

Daljinac

(Telegraf.rs/Jovana Jovanović Kulaš)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neki

    4. maj 2018 | 17:20

    Neka ga anđeli dalje čuvaju tamo gde je otišao...počivaj u miru...Srbijo poštujemo pravila i prometne znakove a ne da ugrožavamo sebe a i druge u prometu...

  • Vukoodlaak

    4. maj 2018 | 13:14

    Andelcicu,da te andeli cuvaju,uraju kad to nisu uspeli na ovom zemaljskom svetu ,takav je zivot u nasoj srbiji? Pun bola ipatnje!

  • Ђоле

    4. maj 2018 | 13:12

    Жао ми је детета до неба, па људи где тако јуримо у .... немам речи више, па докле да се тркамо са животом

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA