≫ 

Vođa gorila mafije naredio ubistvo Gorga Darmanovića u Beogradu: Crnogorac imao dokaze za njegove likvidacije i prljave poslove

Ubijeni Crnogorac posedovao dokumenta koja su optuživala jednog od vođa podzemlja u JAR sa likvidacijama prilikom preuzimanja obezbeđenja noćnih klubova

  • 0

Gorgija Gorg Darmanović (58) je ubijen jer je želeo da otkrije vođu "gorila mafije" koja se pojavljuje u više zločina počinjenih u Kejtaunu i drugim provincijama u JAR, kako prenose južnoafrički mediji.

Napadači ispred suda došli na skuteru i ispalili 4 hica. Čovek se srušio, a oni nestali u pravcu Zemuna. Proglašena akcija "Vihor" (PRVI SNIMCI SA LICA MESTA)

- Izgleda da je Darmanović imao zvanična državna dokumenta koja su optuživala mafijaša i njegove aktivnosti u obezbeđenju noćnih klubova i reketiranje vlasnika koji su doveli do više ubistava u podzemlju u poslednjih godinu dana - objavili su južnoafrički mediji, navodeći da su u dokumentima opisana sva dela koje je vođa kriminalne bande počinio, kao i njegova uloga u određenim istragama.

Uviđaj posle pucanjave na Novom Beogradu Foto: Telegraf

Južnoafrički sajt "Njuz 24" tvrdi da je Darmanović ubijen iz vatrenog oružja na Novom Beogradu bio izvor informacija za knjigu o poreskim aferama bivšeg predsednika Južne Afrike Džejkoba Zume, ali i da je bio povezan sa Nafizom Modakom koji, kako navodi, hara podzemljem u toj zemlji.

VIDEO: Upucan muškarac ispred zgrade suda

Daljinac

(Telegraf.rs/News24)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA