Tatjana (38) koja je izgubila bebu, porodila se pre godinu dana: Svoje tek rođeno dete ostavila je u porodilištu i nikad ga nije videla

Nenad i Tatjana živeli su u nevenčanoj vezi poslednje dve godine, kako pričaju meštani

  • 5

Trudnica Tatjana M. (38) koja je izgubila bebu jer ju je 5. maja navodno pretukao nevenčani suprug Nenad B. (42), prema priči meštana, prošle godine ostavila je tek rođenu bebu u porodilištu i nikad više nije došla po nju.

Iako su meštani sela Beranje kod Požarevca šokirani zbog nasilja, ipak nisu iznenađeni tragedijom.

Nenad i Tatjana živeli su u nevenčanoj vezi poslednje dve godine, kako pričaju meštani.

- Živeli su u kući koju je Nenad nasledio od pokojnog dede. Njegovi roditelji su umrli, pa su živeli sami. Prošle godine se Tatjana porodila, ali prevremeno. Ostavila je bebu u porodilištu i nikad je nije dovela kući. Socijalno je preuzelo dete - kaže jedna komšinica.

Kobno nasilje u Požarevcu: Tukao nevenčanu suprugu u poodmakloj trudnoći, nesrećna žena izgubila bebu!

A Tatjana je ubrzo ponovo ostala u drugom stanju. Meštani kažu i da su i Nenad i Tatjana bili alkoholičari, i da ih zato ne čudi što je došlo do tragedije.

- Nikad nismo čuli da je Nenad tukao Tatjanu, ali niko se sa njima nije ni družio pa niko nije ni znao šta se dešava u toj kući. To i nije kuća, više liči na štalu jer nijedno nije to održavalo. Tatjana je rodom iz Malog Gradišta. Kad je došla ovde, njeni roditelji su bili protiv Nenada.

Tatjana je izgubila bebu u devetom mesecu trudnoće Foto: Pixabay

Dolazili su da je vrate kući, ali ona nije htela i tako je ostala ovde. Nijedno nije radilo nigde. Nenad je jedino išao u nadnicu, kad ga neko pozove, ali sve što zaradi su davali na piće. E sad, šta se dešavalo za vikend u njihovoj kući, to niko ne zna. Sve smo čuli iz medija - priča komšinica.

U nedelju je požarevačka policija uhapsila Nenada B. (42) zbog nasilja u porodici nad nevenčanom suprugom, trudnicom Tatjanom M. (38), koja je hitno porođena carskim rezom, ali je nažalost izgubila bebu.

Nenad je, prema prvim podacima istrage u subotu u porodičnoj kući u selu Beranje, pretukao Tatjanu koja se bila u devetom mesecu mesecu trudnoće.

Nesrećna žena je porođena carskim rezom Foto-ilustracija: pixabay.com

Dan kasnije, ona se zbog jakih bolova javila u zdravstvenu ustanovu, gde joj je konstatovana naprsla materica i druge teške povrede stomaka. Porođena je carskim rezom, ali beba je rođena mrtva.

Proverom je utvrđeno da ranije nije prijavljivano nasilje iz ove porodice. Uhapšenom Nenadu B. je određeno zadržavanje do 48 sati.

VIDEO: Stop nasilju nad ženama

Daljinac

(Telegraf.rs/bktvnews.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA