Dva dečaka skočila sa Niške tvrđave: Policija istražuje detalje nesreće

Policija radi na rasvetljavanju slučaja i utvrđivanju svih okolnosti.

  • 6

Maloletni U.N. (14) i njegov vršnjak B.M. pronađeni su sinoć oko 23 časa ispod Niške tvrđave sa višetrukim ogrebotinama i nagnječenjima tela.

Potresna ispovest majke dečaka (4) kome je biciklista slomio lobanju u Nišu: Bacio mi je dete na beton i produžio kao da ništa nije bilo (FOTO)

Prema njihovoj izjavi, jurila ih je grupa od 10-15 osoba romske nacionalnosti, tako da su skočili sa bedema tvrđave, sa visine od oko 7-8 metara.

Policija radi na rasvetljavanju slučaja i utvrđivanju svih okolnosti.

(Telegraf.rs/Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • brana

    15. maj 2018 | 21:48

    Nemojte slucajno manjine da dirate!Oni imaju prava da istrebljiju i Srbe u sred Srbije,rekli su u Briselu!

  • ssssss

    16. maj 2018 | 10:47

    Svaka manjina u gradovima ima svoje cetvrti gde žive i skoro da se ne mešaju sa drugima, kao u Americi npr. i kad nešto naprave pokaže im se da su tu gde su. Samo kod nas se šire i otvoreno pokazuju mržnju prema zemlji u kojoj žive i rade šta hoće. Stop tome!!!

  • Maja

    16. maj 2018 | 18:58

    Oduvek su postojale te grupe malih roma koje su maltretirale prolaznike srpske nacionalnosti. Kad sam bila mala, nisam smela sa drugaricama da prođem ulicom u njihovom naselju iako je ta ulica vodila donaše škole. Skrivali bi se iza improvizovanih kućica i gađali nas kamenjem. Obilazili smo ih u velikom luku. Ne mogu reći da ne postoje i grupice malih srba koje isto to rade svuda. Znači, do vaspitanja i kažnjavanja je.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA