Pijana majka na Čukarici izbola sina zbog devojke: Priča o svadbi završila se tako što mu je zarila nož u stomak

Kada se S. M. usprotivila ženidbi sina, počeo je da je davi i udara, a onda je ona uzela u ruke hladno oružje

  • 15
Nož, manijak, napad nožem, nasilje nad ženama, tuča, obračun Foto - ilustracija: Milena Đorđević

S. M. je uhapšena zbog sumnje da je mrtva pijana izbola sina A. M. u njihovom porodičnom stanu u beogradskoj opštini Čukarica. Obračunu je prethodila svađa između majke i sina zbog njegove devojke B. J.

Prema rečima izvora iz istrage, S. M. je alkotestiranjem utvrđeno da je imala 1,17 promila alkohola u krvi, a teško povređeni A. M. odveden je u Urgentni centar gde je i operisan.

Sin se iživljavao nad ocem (85) u selu kod Lazarevca: Lekari mu se bore za život nakon što je krvnički pretučen

- Majka i sin su kobnog dana sedeli u stanu i pili alkohol. Međutim, kada je A. M. pomenuo svoju devojku i rekao da će je dovesti u stan, izbila je svađa. S. M. je bila protiv te veze i nije dozvoljavala da devojka dođe kod njih. To je razbesnelo njenog sina pa je počeo da je udara i davi rukama - priča sagovornik.

Kako dodaje, da bi se odbranila, majka je uzela sataru u lupila sina po ruci.

Oboje su se potom smirili, seli za sto i nastavili da piju kao da se ništa nije dogodilo. Ali, primirje je kratko trajalo. Mladić je izašao u hodnik i pozvao devojku da dođe kod njih u stan, a taj razgovor je čula pomahnitala majka. Odmah je povikala "Znaš li da je njen otac nožem ubio komšinicu, znaš li to?" - kaže izvor.

S. M. se nije tu zaustavila već je otišla po kuhinjski nož prišla sinu i ubola ga u stomak. Ranjeni mladić je izašao iz stana, a ona je zaključala vrata za njim. Povređenom mladiću je iz stomaka šikljala krv pa je odmah prevezen u Urgentni centar.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA