≫ 

Snažni tresak se prolomio između Niša i Aleksinca: "Golf" sleteo u jarak, roditelji izvlačili decu dok su vrištala (FOTO SA LICA MESTA)

Troje povređenih (majka i dvoje dece) nalazilo se u “golfu”, dok je mladić star 20 godina bio u “opelu”

  • 4

U sudaru dva putnička automobila na regionalnom putu od Niša ka Aleksincu, danas oko 13.30 časova, povređene su četiri osobe među kojima je dvoje dece 13 i 9 godina.

Eksplozija u Železari Smederevo: Četvorica radnika zadobila opekotine

Nezgoda se desila nedaleko od sela Gornja Toponica kada je došlo do čeonog sudara "opel vektre" i "golfa", aleksinačkih registarskih oznaka. "Golfom" koji je iz Niša išao ka Aleksincu upravljao je vozač iz Aleksinca (31), a "opelom", koji je nailazio iz suprotnog pravca, njegov sugrađanin star 35 godina.

Vozila su se sudarila čeono, toliko snažno da je "golf" odleteo u jarak pored puta. Uzroke će utvrditi saobraćajna policija koja je po nalogu tužilaštva obavila uviđaj.

Vozila su se sudarila čeono, Foto: Telegraf

Stanari okolnih kuća koje se nalaze uz put ka Toponici svedoče da se čuo stražan tresak nakon čega su videli kako se iz "golfa" koji je u jarku evakuišu povređeni.

- Roditelji su izvlačili decu, ona su vrištala na sav glas. Kako smo čuli, nisu teže povređena, ali su se mnogo uplašila - pričaju meštani.

Troje povređenih (majka i dvoje dece) nalazilo se u "golfu", dok je jedan povređeni mladić star 20 godina bio u “opelu”.

Povređena deca su bila preplašena i vrištala su, Foto: Telegraf

U Hitnoj pomoći u Nišu kažu da svi zbrinuti putnici imaju lakše telesne povrede i da su prebačeni do Urgentnog centra KC Niš kako bi se uradila dijagnostika.

Svi povređeni su nakon pregleda pušteni iz Urgentnog centra jer su samo lakše povređeni, a deca su dodatno pregledana na Dečjoj klinici za hirurgiju i ortopediju.

VIDEO Saobraćajna nesreća kod Čačka:

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA