≫ 

Uhapšen monstrum (19) iz Subotice: Puštao staforda na lutalice, a devojci koja je to snimila pretio: "Ku*vo prljava, 'oćeš da ti pati porodica?"

Danilo L. već godinama preti i napada

  • 38

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici uhapsili su Danila L. (19) iz Subotice, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

On se tereti da je putem društvene mreže i slanjem poruka pretio devojci iz Subotice, zato što je fotografisala događaj u centru grada kada je njegov pas rase ''staford'' napao i ujeo psa lutalicu i fotografije postavila na društvenu mrežu Fejsbuk.

Borba za život Nišlije: Napadač ga izbo srpom u leđa zbog parking mesta, triput je operisan i još je na aparatima za disanje (FOTO)

Prema njenom svedočenju D.L je pre nekoliko noći u centru grada, na Trgu Slobode, namerno pustio svog psa da napadne drugog uzvikujući "I treba da ga rascepa!"

Napujdao je svog staforda na umiljatu lutalicu Foto: Privatna arhiva

- Dok je njegov pas krvnički ujedao drugog psa on ga je šutirao. Pas se jedva oslobodio. Smestili smo ga kod devojke koja je prisustvovala događaju. Preplašen je i istraumiran, ne može da stoji na nozi - opisuje svedok događaja u centru Subotice "Kuriru".

Ona dodaje da i da su joj se radnici obližnjeg ugostiteljskog objekta žalili da ih svakodnevno maltretira ali i da su je savetovali da se previše ne ističe jer je , kako kažu oni koji ga poznaju, "mnogo lud".

"Ku.vo prljava, oćeš da ti pati cela porodica. Moj pas je od juče zaklao još deset uličara!"

"Agresijom se hranim, agresija i adrenalin u meni bude zadovoljstvo! Izređao bih vas sve i pucao vam u glavu. I treba da kida moj pas, zato i imam staforda. Mamu ti je.em da kida i ubija" - samo su neke od poruka koje je D.L. slao devojci.

Nakon saslušanja u Osnovnom javnom tužilaštvu u Subotici, osumnjičenom je sudskim rešenjem određen pritvor do 30 dana.

GODINAMA ZLOSTAVLJA ČITAVU SUBOTICU

Mediji su i ranije pisali o D.L. koji je kao petnaestogodišnjak terorisao učenike i nastavnike Gimnazije "Svetozar Marković" čiji je učenik bio.

Kako je tada ispričao suprug nastavnice hemije iz te škole, D.L. je potpuno demolirao njihov porodični automobil.

Potpuno nam je demolirao auto! Šteta je oko 2.500 evra. Razbijeno je šest prozora, šoferšajbna, isečene su gume, slomljeni retrovizori. Odneo je registarske tablice i izlupao limariju - rekao je tada A.T. i dodao da se i on i njegova supruga plaše zbog njega da idu na posao.

- Na času mi psuje suprugu, govori joj „je.i se, od.ebi, teraj se u pi.ku materinu“. U školi je pokrenut postupak protiv njega, ali nije izbačen iako tuče đake, preti profesorima...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mita

    30. jun 2018 | 08:49

    Isekao bi ga kao konja,tukao bi ga sa rodjenim kerom...

  • Suboticaninn

    30. jun 2018 | 00:06

    Radi se o ozbiljnom poremecaju licnosti, decku koji sebe vidi u svetu kriminala i kojem su idoli svi ti ljudi iz podzemlja(to mozete videti i na njegovom profilu).. Radi se o mladicu o kojem se vec pisalo u novinama(pre mozda 3 godine) kada je pretio profesorima suboticke gimnazije, te je jednoj profesorici potpuno unisfio automobil i napravio veliku materijalnu stetu, momku koji je pre par godina pretukao domara(stariji covek) u jednoj srednjoj skoli, maminom sinu koji je prosle godine sa grupom mladica pretukao dva momka iz cista mira na sred ulice, o tatinom ponosu koji je onesvestio udarcem jednu devojku, i koji se (ni manje-ni vise) ove subote pobio u jednom subotickom lokalu... Pse uzgaja i vaspitava da budu agresivni i da nasrcu na ljude i ostale pse... Policiji dobro poznat,nekoliko puta privodjen ali nista konkretno nije uradjeno sa ovim pacijentom... Da sve bude jos tuznija, njegovi roditelji sve to znaju, ali ga pravdaju i pripisuju to mladim godinama... Trenirao je boks ili takk nesto, ali je izbacen iz kluba zbog svog problematicnog ponasanja.

  • an

    29. jun 2018 | 23:19

    Garantujem da place u muriji i cvili kao dete na vasaru kad nece da mu kupe igracku,smekercic,velikiv pozdrav i svaka pohvala za levijatan udruzenje!!!!!!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA