≫ 

Arpad Sabo osuđen na 40 godina: Svojoj bebi rukama smrskao lobanju, a ženu iskasapio nožem (FOTO)

Sabo je zločin počinio u noći između 15. i 16. avgusta 2016. godine u Veterniku

  • 3

Arpad Sabo osuđen je danas na 40 godina zatvora zbog ubistva supruge Nikoline (24) i četvoromesečne ćerke.

11 najkrvavijih pogleda Srbije: Njihova zlodela pamtiće se doveka (FOTO)

Arpad i Nikolina na venčanju Foto: Facebook

Suđenje Arpadu Sabu optuženom da je u leto 2016. godine ubio svoju suprugu Nikolinu (24) i četvoromesečnu ćerku završeno je danas u novosadskom Višem sudu iznošenjem završnih reči.

Zamenica Višeg javnog tužioca Aleksandra Lučić Fajfer u završnoj reči obrazložila je optužnicu i iznete dokaze rekavši da smatra da je dokazano teško ubistvo koje mu se stavlja na teret. Ona je zatražila da se Sabo kazni maksimalnom zatvorskom kaznom u trajanju od 40 godina i da do upućivanja na izdržavanje kazne ostane u pritvoru.

Arpad je suprugu i bebu ubio u Veterniku Foto: Telegraf

S druge strane, Sabov advokat Dragan Čolić kazao je da smatra da Sabo treba da se osudi za ubistvo supruge, ali ne i ćerke, kao što je rekao u svojoj odbrani.

On je kazao da kao olakšavajuće okolnosti treba da se uzmu njegova neosuđivanost, ali i priznanje da je ubio suprugu, te da ne postoje dokazi da je ubio oboje.

Čolić je zatražio da se Sabo pusti iz pritvora do upućivanja na izdržavanje kazne. Tokom suđenja on je priznao ubistvo žene, ali ne i deteta. Prema nalazu i mišljenju veštaka, afektivno stanje, ljutnja i bes kod okrivljenog, generisani su dugotrajnim i aktuelizovanim konfliktom sa sada pokojnom Slavicom.

Prema navodima optužnice, Sabo je u noći izmedu 15. i 16. avgusta 2016. godine, u Veterniku, u Kninskoj ulici 39, sa umišljajem usmrtio suprugu Slavicu i četvoromesečnu ćerku.

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • C Mama

    2. jul 2018 | 16:27

    Da li ovaj advokat cuje sebe??? Da se ne osudi za ubistvo rodjenog deteta??? Zasto? Zato sto nije osudjivan i priznao ubistvo supruge?! Dok je ovakvih advokata tek ce se svasta desavati

  • Lalans

    2. jul 2018 | 16:18

    Ma kakva dozivotna za monstruma,metak u celo

  • Jelena

    2. jul 2018 | 18:01

    Malo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA