≫ 

Uhapšen napadač na novinara Cvetkovića: Štakom ga udario po glavi (FOTO)

Novinar Stefan Cvetković je fotografiju iz lokalne ambulante na kojoj se vide rane na glavi i krvavi tragovi odmah objavio na društvenim mrežama

  • 15

Uhapšen Srđan Zlatanović (39) koji je novinara Stefana Cvetkovića iz Bele Crkve udario aluminijumskom štakom po glavi. Srđan je već bio osuđivan zbog napada na novinara 2015. godine.

Novinar Stefan Cvetković objavio fotografiju iz bolnice: Lipti mu krv po licu i majici

Novinar Stefan Cvetković je fotografiju iz lokalne ambulante na kojoj se vide rane na glavi i krvavi tragovi odmah objavio na društvenim mrežama. Nakon toga se uputio za Rumuniju, zbog, kako kaže, svoje bezbednosti.

Policija podnela krivičnu prijavu protiv Cvetkovića zbog lažne izjave o otmici

Podsetimo, Stefan Cvetković je nestao sredinom prošlog meseca i pojavio se nakon dva dana, tvrdeći da je kidnapovan. U potragu za Cvetkovićem bili su uključeni pripadnici Žandarmerije, BIA, kriminalističke policije, ronioci, a angažovana su i dva helikoptera Ministarstva unutrašnjih poslova.

Međutim, Osnovno javno tužilaštvo u Vršcu i Više javno tužilaštvo u Pančevu su protiv novinara iz Bele Crkve pokrenuli istragu i podigli krivičnu prijavu zbog lažnog prijavljivanje otmice.

VIDEO Ovako je izgledala potraga za Cvetkovićem tokom navodne otmice:

(Telegraf.rs/K.B)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mena

    10. jul 2018 | 08:38

    Zaista smatram da je njemu potrbno lecenje. Pogubljen je, i kakav je on novinar? Najrealnije bi bilo pomoci coveku, bez obzira cime se bavi. Dovoljno je videti ga i sve je jasno.

  • maja

    10. jul 2018 | 09:01

    Ceo slučaj se mora ispitati,neko ovde laže debelo!

  • bane

    10. jul 2018 | 09:02

    Ja ovom Cvetkoviću ništa ne verujem...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA