≫ 

Ovo je dečak iz Kladnja koji se udavio u bazenu u Jagodini: Radnik terao decu, oni se vratili, a on je nestao u vodi? (FOTO)

Tinejdžer je bio gost hotela sa ostalim učenicima iz Bosne i Hercegovine

  • 28

U bazenu hotela "Alfa" u okolini Jagodine sinoć oko 22 sata udavio se dečak Riad Hasanović (14) iz Tuzle. Kako Telegraf saznaje, tragedija se dogodila posle 22.30 kada je kupanje u hotelu zabranjeno.

Tragedija u Jagodini: Dečak (14) se udavio u bazenu, druga žrtva za dva dana

Kako tvrdi radnik iz hotela, on je oterao decu iz bazena, ali su se oni ponovo vratili nakon njegovog odlaska.

Navodno, devojčice iz grupe su primetile da Rijada nema, a zatim su pozvale Hitnu pomoć.

Rijad Hasanović Foto: Facebook/Riad Hasanović

Dečak je bio gost hotela sa ostalim učenicima iz Bosne i Hercegovine. Došao je sa Udruženjem Dečja radost Kladanj.

Kako saznajemo, tragadija se dogodila posle 22.30 kada je kupanje zabranjeno.

Rijad Hasanović Foto: Facebook/Riad Hasanović

Istražni sudija naložio je obdukciju.

VIDEO: Put smrti na Divčibarama: Na ovom mestu je poginuo mali Aleksa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Уча

    18. jul 2018 | 12:20

    Ако је забрањено, зашто није закључано?Да ли је неко био задужен за ту децу или ће мо свалити кривицу на утопљено дете? Саучешће породици.

  • Саша

    18. jul 2018 | 19:41

    Професор сам, па прво да кажем да ме овакве вијести ужасну, до те мјере да никад, али ама баш никад не бих пожелио водити дјецу на екскурзију, али онда схватим како је то једно од правила службе коју сам одабрао и да ме иста чека сваких неколико година.Имао сам већ 3 екскурзије, у којим је највећи проблем била једнодневна температура једног дјетета. Прије екскурзије једино што обећам родитељима и дјеци и је мој савјестан рад у складу са правилима,да ћу увијек бити близу дјеце ако одлазе тамо гдје сам им дозволио и докле сам дозволио, те максималну брига и пажња према дјеци, али им никад нећу обећати да нећу спавати ноћима, јер једну ноћ некако могу, више не. Нећу обећати ни да ћу скакати за њима у воду јер нисам добар пливач, а поготово нагласим да се нећу нимало насикирати ако дијете прекрши неки договор или моју професорску наредбу и изложи се опасности на коју је на вријеме био упозорен.Ако то није довољно, нека ме прогласе неспособним за вођење екскурзија, али ризиковати свој живот због нечијег хира нећу и по цијену губитка радног мјеста.Хвала на пажњи, Саша Комшић, професор физике, ЈУ Гимназија"Свети Сава", Приједор.

  • zlata

    18. jul 2018 | 12:14

    saucesce porodici !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA