Rijadova porodica više nikad neće videti njegov osmeh i oči, a vlasnik hotela beži od zakona (FOTO)

Vladica Vasić je osumnjičen da je učinio krivično delo, pored još tri osobe

  • 35

U hotelu "Alfa" u Jagodini u utorak 17. jula udavio se Riad Hasanović (14) iz Tuzle, a vlasnik objekta, u kome je tragično izgubljen mladi život, nalazi se u bekstvu. Policija intenzivno traga za Vladicom Vasićem (31) zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv opšte sigurnosti.

Na bazenu "Alfa" igra se pretvorila u pakao kad je dečiji život koji je tek počeo, naglo prekinut.

Uhapšene tri osobe zbog sumnje da su odgovorne za utapanje deteta u jagodinskom bazenu, za jednom se još traga

Raidova porodica više nikad neće videti njegov osmeh, oči, čuti njegov glas, a vlasnik hotela Vladica Vasić odlučio je da pobegne od odgovornosti i zakona. 

Vasić je osumnjičen da je učinio krivično delo, pored još tri osobe. Oni su uhapšeni, ali Vasić je za sad uspeo da "umakne" ruci zakona.

Pripadnici policije u Jagodini uhapsili su vaspitačicu Aidu Hasić, (31) i predsednicu udruženja "Dečija radost" Melihu Ibrahimović (52) iz Bosne i Hercegovine i Marka Arsića (30) odgovorno lice hotela "Alfa", zbog sumnje da su izvršili krivično delo teška dela protiv opšte sigurnosti.

Raid Hasanović došao je u hotel "Alfa" sa udruženjem Dečija radost Kladanj. Dečak se na bazenu nalazio sa drugarima oko 23 časa kad je kupanje zabranjeno. Prema navodima, radnik hotela ih je opomenuo i udaljio sa bazena, ali su se oni vratili.

Navodno, devojčice iz grupe su primetile da Rijada nema, a zatim su pozvale Hitnu pomoć.

Nažalost, jedan mladi život se ugasio.

VIDEO: Smrt na Košutnjaku: Muškarac se udavio

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dzoni

    19. jul 2018 | 11:40

    Gazda izvrsio "krivicno delo tesko delo protiv opste sigurnosti", da li je ovo neka banana drzava ili je ona drzava u kojoj treba da krene vladavina prava i da nekada u dalekoj buducnosti ode u tu evropu?! Pa sta je on trebao da radi da li ste Vi normalni? Zasto onda predsednik i premijer ne odgavaraju krivicno za svaku budalu koja skoci sa mosta u Savu ili Dunav, zabranjeno je ali oni skacu a ovi su odgovorna lica ...

  • SrbIN

    19. jul 2018 | 10:59

    Gazda nije kriv. Ko je doveo decu morao je da vodi brigu o njima.

  • Pravda

    19. jul 2018 | 11:26

    Problem je sto ti nesmes da vaspitavas dete vise, jer ces krivicno odgovarati. Niti mozes detetu na silu zabraniti nesto... A kada naprave nesto na svoju stetu, ti ces biti kriv i snositi teske posledice. Pa ti budi vaspitac, nastavnik, roditelj... U svakom slucaju ovo je tragedija. Saucesce porodici.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA