Vatra je progutala "Partizan" u Niškoj Banji za samo nekoliko minuta! Miodrag je pozvao vatrogasce: Uznemireni smo, kuće su nam blizu požara (FOTO)

Požar je lokalizovan tek posle nekoliko sati, a vatrogasci će biti na licu mesta celu noć

  • 0

Veliki požar zahvatio je večeras Hotel "Partizan" u Niškoj Banji, a 10 vatrogasniih ekipa borili se sa vatrom i uspelo da je obuzda tek nekoliko sati kasnije. Požar je izbio u gornjim spratovima i brzo se proširio na krov. Miodrag Savković, očevidac strašnog požara, ispričao je o tome kako je vatra za nekoliko minuta građevinu "progutala".

- Prvo smo čuli da je nešto jako puklo oko 18.30 časova. Izašli smo na terasu koja gleda pravo na hotel "Partizan". Počeo je da gori sa desne strane prvo, a za samo nekoliko minuta vatra ga je skroz progutala - kaže Miodrag.

Goreo "Partizan" u Niškoj Banji: Požar se brzo proširio, hotel se urušio, 10 vatrogasnih ekipa gasilo vatru (FOTO)

- Moja žena je pozvala vatrogasce. Stigli su vrlo brzo, ali evo i posle dva sata vatra i dalje bukti. Jako smo uznemireni, komšije takođe jer su njihove kuće još bliže hotela - dodao je.

U blizini hotela su kuće, ali i šuma/ Foto: Telegraf

Kako je javila reporterka Telegrafa sa lica mesta, situacija je bila prilično dramatična i u blizini hotela nije moglo da se diše. I dalje se oseća neopisiva jara i na 30-tak metara od hotela. Takođe, vatrogasci će, iako je požar lokalizovan, ostati na licu mesta cele noći, zbog straha da bi vatra mogla ponovo buknuti.

Sada se pretpostavlja da hotel neće biti spasen i da će iz bezbednosnih razloga morati da se sruši. Razmere požara videće se tek sutra, kada svane.

VIDEO: Ostao u dvorištu dok je oko njega divljao požar

(Telegraf.rs/ Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA