Policajci su rutinski zaustavili "jaguara", a vozač je stavio čips u kasetu. Odmah je uhapšen (VIDEO)

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova

  • 2

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu zaplenili su kilogram heroina i uhapsili A.J. (38) iz Beograda zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je drogu pronašla u automobilu marke "jaguar" kojim je upravljao osumnjičeni, upakovanu u PVC vakumiranu kesu koja se nalazila u prepravljenoj šupljini kasete vozila.

Odlučili su da rutinski pregledaju automobil, a kada je na red došla kaseta ispred suvozačevog sedišta, imali su šta da vide: unutra je bila kesa čipsa, hermetički zatvorena.

Odlučili su i nju da otvore, pa su videli da je u još dve kese ispod dobro zapakovan prah. Odmah su znali o čemu je reč, pa su pozvali kolege kako bi završili akciju hapšenja i obavili uviđaj do kraja.

Vrednost zaplenjene opojne droge procenjuje se na 2,7 miliona dinara.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • N

    10. avgust 2018 | 14:20

    Ma, sve su to dojave. Kako nas koji to nemamo nikada nisu zaustavili i otvarali kasetu, podizali patosnice i sl. Ovaj se nekome zamerio i eto...

  • 🙄

    10. avgust 2018 | 14:07

    Kolega ukljucite kameru, mozda u cipsu pronadjem heroin!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA