≫ 

Misterija u Aleksincu: Mladić izboden, tvrdi da je stradao dok je branio devojčice od silovanja (FOTO)

Milatović tvrdi da se stravično događaj odigrao oko tri sata iza ponoći u parku u neposrednoj blizini autobuske stanice u ovom gradu

  • 34

Aleksinčanin Dušan Milatović (29) zadobio je noćas više posekotina nanetih nožem dok je, kako tvrdi, branio dve devojčice od trojice silovatelja. On je nakon zbrinjavanja u aleksinačkoj Opštoj bolnici prebačen u niški Klinički centar, i prema prvim informacijama reč je uglavnom o površinskim ranama po rukama i nogama.

Banda ranila mladića i devojku na Adi Ciganliji satarom i nožem, kamere snimile napad

Mladić koji tvrdi da je preživeo herojski podvig u Aleksincu, kada je spasao devojčice od silovatelja je "Zvezda Granda" (VIDEO)

Milatović tvrdi da se stravični događaj odigrao oko tri sata iza ponoći u parku u neposrednoj blizini autobuske stanice u ovom gradu.

Milatović u bolnici Foto: Telegraf

- Džogirao sam kroz park kada sam čuo zapomaganje nekog deteta. Krenuo sam u pravcu iz kog je dopirala vriska i video starijeg čoveka kako pokušava da siluje devojčicu uzrasta od sedam do deset godina.

- Dete je pokušavalo da mu se istrgne, odeća joj je bila pocepana. Pritrčao sam mu u nameri da odbranim malu kada su iz mraka iskočila još dvojica sa još jednom devojčicom sličnog uzrasta. Skočio sam na njih, kada su izvadili noževe i napali me. Borio sam se sa svom trojicom, a deci sam doviknuo da beže, što su one i učinile – opisuje navodni napad na maloletnice Milatović.

Zadobio je i povrede glave Foto: Telegraf

Dodaje, da mu je tokom sukoba jedan od napadača prišao s leđa i udario ga nečim nakon čega je izgubio svest i da je sledeće čega se seća da je u bolnici.

Povrede na butinama Foto: Telegraf

U niškoj Policijskoj upravi potvrđeno je da je njima prijavljeno da je došlo do tuče u Aleksincu, te da je jedna osoba povređena, ali da nikakvu prijavu pokušaja silovanja nemaju. Kako saznajemo, radi se na proveri verodostojnosti Milatovićevih navoda.

Podlivi na rukama Foto: Telegraf

Sve je više nasilnika koji vrebaju žene iz mraka, a one ovako mogu da se odbrane:

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ???

    13. avgust 2018 | 13:37

    Ovaj laze. Dete u 3h ujutro! Njega treba dobro proveriti i ispitati ga...

  • OAC

    13. avgust 2018 | 13:20

    Cekaj malo... Dzogira u parku u 3 ujutro?! Napaci pokusavaju da siluju devojcice koje imaju ne vise od desetak hodina u 3 ujutro?! Aaaa...?! Otkud devojcice u to doba vani, i ko trci po mrklom mraku?!

  • Komenator

    13. avgust 2018 | 14:45

    Sta ce devojcice u 3 sata ujutru napolju?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA