≫ 

Horor na krovu u Dušanovoj ulici: Pronađeno telo muškarca u Kruševcu

Nisu pronađeni tragovi nasilja na telu

  • 3

Na krovu zgrade u Dušanovoj ulici u Kruševcupronađeno je beživotno telo jednog mladića, bez znakova nasilja, pa se pretpostavlja da je momak izvršio samoubistvo.

Tokom proteklog vikenda Služba hitne medicinske pomoći imala je povećan obim posla i raznoliku patologiju pacijenta koji su pomoć tražili od dežurnih lekara i osoblja.

Rodili se zajedno, odlučili da tako odu i u smrt: Ubili se blizanci Milinko i Mirko u samo nekoliko sekundi posle jedne vesti

- Veći broj izlazaka na javna mesta, nekoliko kolapsa, smrtni slučaj na neobičnom mestu, na krovu zgrade u Dušanovoj ulici u Kruševcu, udes sa šestoro povređenih u mestu Lučina u Ćićevačkoj opštini, samo su neki od slučajeva zabeleženih u Hitnoj pomoći tokom ova tri dana - potvrdila je načelnica Hitne pomoći u Kruševcu doktorka Gordana Simić.

VIDEO: Ispovest devojke koja je pokušala da se ubije

(Telegraf.rs/Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M

    27. avgust 2018 | 20:40

    Tuzna li si, Srbijo. Postala si grobnica za mlade, povredjene i odbacene duse. To sto tim ranjenim dusama nije do zivota govori sve o tebi i tvojim institucijama. Zar od trcanja za vetrom nemas vremena za najdragocenije - zivote svog podmlatka? Pa kako mislis da opstanes??? Pokoj dusi jos jednom nesrecniku koji se rodio medju neljudima.

  • M

    27. avgust 2018 | 20:50

    Poruka za devojku sa videa: prelepa i prepametna devojko, upoznaj Boga i nikada neces biti sama i napustena. Njemu si dragocena, zivot je svetinja koju ne smemo skrnaviti. ne trazi oci od slepaca, jer oni se i sami osecaju ugrozenima i na ivici, i nemaju sta da ti pruze, vec ce, batrgajuci se u svojim nevoljama jos vise da povrede tvoju ranjenu dusu. Vera u Boga, njegovo stvarstvo i plan su neiscrpna energija i uteha. Kad njega spoznas on ce ti poslati uvek ono sto ti je potrebno, pa i prave ljude. Pozdrav i srecno :).

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA